Göztepe üst üste 5. yenilgisini aldı!

TAKİP ET

Kümede kalma savaşı veren Göz-Göz, dün de Kasımpaşa'ya çarpıldı ve üst üste 5. yenilgisini aldı. Sarı-kırmızılılar 6. dakikada Muleka'nın golüyle geriye düşerken bu gole bir dakika sonra Di Santo ile yanıt verdi. İlk yarı bu skorla sona erirken 48'de yine Muleka sahne aldı. 79'da Umut Bozok farkı ikiye çıkartırken 81. dakikada Ndiaye'nin golü ise puan için yetmedi

Yeniasır'dan Burak Hakerler'in haberine göre SÜPER Lig'de galibiyete hasret kalan ve ateş hattına gerileyen Göztepe, sahasında rakiplerinden Kasımpaşa'ya mağlup olarak üst üste 5. yenilgisini aldı: 1-3. 6. dakikada Hajradinovic'in pasıyla buluşan Muleka, karşı karşıya topu filelere yolladı: 0-1. 7'de orta alandan yüklenen Göztepe'de, Ndiaye ceza sahası içi sağ çaprazında rakip savunmayla mücadeleye girdi. Savunmanın uzaklaştıramadığı topla buluşan Di Santo, yerden yaptığı vuruşla sağdan topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

48'de kaleciden sıyrılan Muleka, sol ayağıyla attığı şutla takımını yeniden öne geçiren golü kaydetti: 1-2. 64'te Muleka sol taraftaki Eysseric ile verkaç yaparak attığı şuttu golü buldu. Ancak gol öncesinde yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdığı için pozisyon gol değeri kazanmadı. 71'de Atınç'tan topu kurtaran Muleka, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda müsait durumdaki Umut'a pas verdi. Umut, topa dokunarak ağlara gönderse de pozisyon Muleka'nın topu elle önünde aldığı gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

 

NDİAYE'NİN GOLÜ ÜÇ PUAN İÇİN YETMEDİ
79'DA Muleka'nın çektiği şu savunmadan döndü. Seken topu kontrol eden Muleka, Umut'a pas verdi. Topla buluşan Umut, sağ ayağıyla uzak köşeye yaptığı plase vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-3. 81'de Halil'in çizgiye inerek kale önüne çevirdiği topa dokunan Ndiaye, farkı bire indirdi: 2-3. 83'te ön direkte topla buluşan Ahmet şutunu attı. İrfan Can kontrol etti. 85'te Arslanagic'in pasında ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ndiaye, topu kalecinin solundan kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak sol direk dibinden oyun alanını terk etti. Karşılaşma da 3-2'lik skorla sona erdi.

MESTRO'DAN KADROYA AYAR

SÜPER Lig'de son 4 maçını kaybederek düşme potasına giren Göztepe'de dünkü Kasımpaşa maçında teknik direktör Nestor El Maestro, kadroda rotasyona gitti. Maestro önemli yıldızları kulübeye çekerek sürpriz bir on bir sahaya sürdü. Sarıkırmızılılarda, kaptan Halil, Soner ve Berkan'ı kesen Maestro, savunmada da değişim yaptı. Savunmada Atakan'ın yerine Dino forma giyerken, Soner'in yerine Aytaç, Berkan'ın yerine Moubandje ve Halil'in yerine de Di Santo forma giydi. Maestro, ileri uçta da değişime gitti. Giresun'da golcü olarak forma giyen Tannane kanada çekilirken, golcü Di Santo da sol kanatta görev aldı. Kasımpaşa maçında Ndiaye tek forvet olarak forma giydi.

 

Göztepe