Gündoğdu'da heyecanlı bekleyiş: Kılıçdaroğlu İzmir'de!

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Gündoğdu Meydanı'nda miting yapacak. Öğlen saatlerinde İzmir'e gelen CHP'li Lidere Manşur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu eşlik edecek. Gündoğduda ise vatandaşlar alanları doldurmaya devam ediyor.

İZMİR GÜNDEMİ- Türkiye 14 Mayıs'a geri sayarken Cumhurbaşkanları adayları mitinglerine devam ediyor. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ardından bugün İzmir'de halka seslenecek. Gündoğdu'da ise heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

İzmir'deki büyük buluşmaya İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, DP Genel Başkanı Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın da katılması bekleniyor. 

Millit İttifakı'nın büyük İzmir mitingi saat 15.30'da başlayacak. 

CHP Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu büyük buluşma için öğlen saatlerinde hava yoluyla İzmir'e geldi. Kılıçdaroğlu Adnan Menderes Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandı.