Güneş'ten, Başkan İduğ'a teşekkür ''Doğru olan tüm hizmetleri destekliyoruz''

TAKİP ET

Bornova'da  Özkanlar Pazar yerine İduğ'dan çözüm. Günlerdir tartışmalara yol açan ve fiziksel karşılaşmaya kadar dönüşen Bornova Doğanlar pazar yeri sorununa Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ el attı.

Bornova'da  Özkanlar Pazar yerine İduğ’dan çözüm. Günlerdir tartışmalara yol açan ve fiziksel karşılaşmaya kadar dönüşen Bornova Doğanlar pazar yeri sorununa Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ el attı.
Olayla ilgili konuşan Yer Hiz Der Başkanı Halis Günüş eleştirilere maruz kalan İduğ’a sahip çıktı. Güneş ‘’ Öyle görüyorum ki DR Mustafa İduğ, Bornovadaki pazaryeri İzmir’in ve Bornova’nın prestiji olacağını düşünüyor,  cesur yüreğe başarılar diliyoruz.’’dedi.

Güneş ayrıca ‘’ Özkanlar pazar yeri kaosunu çözen cesur yürek Bornova belediye Başkanı DR.Mustafa İduğ , otoban viyadük altındaki pazar yerini Bornovalılara ve Özkan’lar pazar yerindeki mağdur olan pazarcılara vermiştir. İduğ’un buradaki amacı hem kaosu önlemek , hemde vatandaşlara hizmet verebilmektir, İduğ bunun için  elini taşın altına koymuştur.  Çakıl taşları ve çakallar yine kendinize pay çıkartmasın, sizin nereden nasıl geldiğinizi biz iyi biliriz, Bornova Belediyesi’nin cesur yüreği DR.Mustaf İduğ’un doğru olan tüm hizmetleri destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
 

bornova özkanlar iduğ