Gürsel Aksel'de ilk maç! İşte zorlu mücadelenin karnesi

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Göztepe'de Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çıkacağı ilk maçın heyecanı yaşanıyor.

Oktay Güçtekin / İzmir Gündemi - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Göztepe’de Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çıkacağı ilk maçın heyecanı yaşanıyor. Pazar günü lig’in güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Göztepe, yeni stadında çıkacağı ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı planlıyor.

İzmir’de heyecan dorukta. Göztepe’li taraftarlar yıllardır beklediği stada kavuşuyor. 26 Aralık tarihinde Güresel Aksel Stadyumu’ndaki ilk maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, ilk maçında İstanbul temsilcisi Beşiktaş’ı konuk edecek. 71’inci randevularına çıkacak olan Göztepe- Beşiktaş mücadelelerinde, konuk ekip Beşiktaş’ın üstünlüğü gözüküyor. İlk olarak 1943 yılında karşı karşıya gelen Göztepe ve Beşiktaş, bugüne kadar 70 karşılaşmada karşı karşıya geldi.Bu mücadelelerde en  farklı skor ise 2003 yılındaki 7-3’lük skor oldu.

70 defa karşı karşıya gelen ikili de Beşiktaş 38, Göztepe ise 11 galibiyet elde etti. 21 maç ise beraberlikle tamamlandı. Son olarak lig’in ilk yarışında Beşiktaş’ın evinde oynanan mücadele ise 3-0’lık Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Maç öncesi heyecan yaşayan Güzelyalı ve Göztepe’de taraftarlar sokakları ‘’Eve dönüyoruz’’ pankartları ile süsledi.

Göztepe'de sakatlığı bulunan Wallace Reis forma giyemezken,Sarı-Kırmızılılar'da Alparslan Öztürk, Andre Poko, Halil Akpunar kart cezası sınırında yer alıyor. Beşiktaş'ta ise kart cezalısı olan Mohamed Elneny ve sakatlıkları bulunan Dorukan Toköz ve Jeremain Lens zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

26 Aralık Pazar günü Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Hüseyin Göçek düdük çalacak.
 

gürsel aksel ilk maç zorlu mücadelenin karnesi