Hadise ve Icardi arasında yeni bir aşk mı doğuyor?

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise ve Galatasaray'ın golcü yıldızı Mauro Icardi arasında yeni bir aşk doğacağına dair iddialar sosyal medyayı çalkaladı.

Şarkıcı Hadise geçtiğimiz gün NEF Stadı'Nda oynanan Galatasaray - Ümraniyespor maçını tribünden takip etti. Ünlü şarkıcının maçı takip etmesinden çok yaptığı paylaşım gündem oldu.

Galatasaray'ın rakibini 3-2 yendiği karşılaşma ile ilgili daha sonra bir de paylaşım yapan Hadise'nin Icardi ile ilgili dikkat çeken bir de mesajı vardı.

Geçtiğimiz sene eylül ayında Mehmet Dinçerler ile tek celsede boşanan 37 yaşındaki Hadise'nin Mauro Icardi ile yakınlaştığı iddia edildi.

HADİSE, ICARDI İLE YAKINLAŞMAK MI İSTİYOR?

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında Hadise'nin Icardi'den hoşlandığını ve tanışmak için yakın markaja aldığını söyledi.

HADİSE, ICARDI'DEN ELEKTRİK ALMIŞ

Canlı yayında Hadise ve Icardi arasındaki yakınlığı bir hafta önce öğrendiğini söyleyen Şancı, şunları söyledi:

"Galatasaraylı bir futbolcunun eşinden öğrendim ve çok net bir şekilde söyledi. Hadise geçen haftalarda yakınlarına Icardi'den elektrik aldığını ve hoşlandığını söylemiş. Hadise tanışmak için Icardi'yi markaja almıştı dün de Galatasaray maçına gitti, normalde gitmez"

hadise