Hande Erçel'in Cannes için ödediği para dudak uçuklattı!

TAKİP ET

Marka iş birlikleri için davetli olarak Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel, şıklığıyla göz kamaştırmıştı. Görenlerin hayran kaldığı kıyafetler giyen ve övgü toplayan Erçel'in Cannes için ödediği para dudak uçuklattı. Ünlü oyuncunun Cannes şıklığının bedelini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Marka iş birlikleri için davetli olarak Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel, şıklığıyla göz kamaştırmıştı. Görenlerin hayran kaldığı kıyafetler giyen ve övgü toplayan Erçel'in Cannes için ödediği para dudak uçuklattı. Ünlü oyuncunun Cannes şıklığının bedelini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra iş insanı ve Sabancı veliahtı Hakan Sabancı ile büyük bir aşka yelken açan Erçel, Cannes Film Festivali’nde giydikleriyle ve duru güzelliğiyle büyük beğeni topladı. 

Erçel üç gün boyunca oldukça tarz kıyafetler giyerek tam not aldı.

Erçel’in 3 kıyafetine 90 bin TL, takılarına 550 bin TL, ayakkabılarına 75 bin TL, saç-makyajına ise 100 bin TL ücret ödendi. 815 bin TL’yi bulan Cannes şıklığı, duyanları şaşkına çevirdi.

MEDYATAVA