Harmandalı Spor Kulübünden İki Haftada İki Organizasyon

TAKİP ET

Harmandalı Spor Kulübü, Hira Yazılım sponsorluğunda eğitim dönemine yeni başlayan çocuklar için göz dolduran bir kampanyaya imza attı.

Yoğun ilgi gösterilen ve önemli isimlerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklara eğitim döneminde kullanabilecekleri kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. İkramlarla ve oyunlarla son derece kaliteli bir proje ortaya çıkaran kulübün; başkanı, takım antrenörü, spor direktörü ve altyapı sporcuları katılımcılar arasındaydı. Aynı zamanda Harmandalı Spor Kulübü altyapısında oynayan 150 çocuk, geçtiğimiz Cumartesi günü Ocakcı Holding binasında ağırlandı. İşte, tüm detaylarıyla Hira Yazılım sponsorluğunda düzenlenen öğrencilere destek etkinliği!

Öğrenciler için Çanta ve Kırtasiye Malzemeleri Dağıtıldı

Eğitim basamaklarını yeni tırmanacak olan öğrencilere motivasyon kazandırmak ve morallerini yükseltmek isteyen Harmandalı Spor Kulübü, takdire şayan bir etkinlikle gündeme geldi. Çocukların kariyerinde istediği başarıyı yakalamasını gönülden destekleyen ve vermiş olduğu desteklerle adından sıklıkla söz ettiren Sedat Ocakcı, organizasyonun sponsorluğunu üstlendi.

Harmandalı Spor Kulübü Başkanı Seçkin Albaz, A Takım Antrenörü Gürkan Yendi, A takım futbolcuları ve altyapı sporcuları katılımcılar arasındaydı. Aynı zamanda aileleri de davet eden ve ikramlarla gönüllerini kazanan Harmandalı Spor, öğrenciler için kırtasiye malzemeleriyle birlikte çanta hediye etti.

“Büyük Bir Katılım Vardı”

Harmandalı Spor Kulübü Başkanı Seçkin Albaz, etkinlik esnasında ve sonrasında düşüncelerini ifade ederken öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim alması gerektiğinin sıklıkla altını çizdi. Harmandalı Spor eğitim desteği sürecini ise şu sözlerle ifade etti:
“Altyapı sporcularımız, A Takım futbolcularımız ve ailelerin katılımıyla son derece kalabalık bir organizasyon gerçekleştirdik. Beklediğimizin üzerinde, büyük bir katılım vardı. Öğrencilerin eğitim hayatını teşvik etmek için hem takım arkadaşlarımız hem aileler etkinliğe oldukça rağbet gösterdi.”

Organizasyonun sponsoru olan önemli iş insanı Sedat Ocakcı ise etkinlikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Yeni öğretim yılında tüm çocukların başarılı bir sezon geçirmesini gönülden istiyor ve her birinin toplum için ne kadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Harmandalı Spor Kulübü duyarlılığı ve duruşunu bir kez daha kanıtlayarak son derece önemli bir organizasyona imza attı.”

150 Çocuk Ocakcı Holding Binasında Ağırlandı

Eğitime destek organizasyonuyla dikkat çeken Harmandalı Spor Kulübü, geçtiğimiz Cumartesi günü yeni bir organizasyona daha imza attı. Harmandalı Spor altyapısında oynayan 150 çocuk, Ocakcı Holding binasında ağırlandı. Cağ kebabı ikram edildikten sonra; Netflix yapımı olan ve son derece olumlu eleştiriler alan Cristiano Ronaldo belgeseli izlendi. Holding binasının gösteri salonunda gerçekleşen etkinliğin katılımcıları arasında Harmandalı Spor Kulübü Başkanı Seçkin Albaz ve Sedat Ocakcı da yer aldı. 

“Başarılı ve Güzel Bir Sezon Olmasını Temenni Ediyoruz”

Sosyal medya hesabı üzerinden organizasyonu duyuran Harmandalı Spor Kulübü; “Bu güzel organizasyonda emeği olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sedat Ocakcı Bey’e ve Kulüp Başkanımız Seçkin Albaz’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Yeni öğretim yılının başarılı ve güzel bir sezon olmasını temenni ediyor, tüm velilere kolaylıklar diliyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Amatör spor kulübü 1992 yılından bu yana yardımsever tutumuyla hafızalara kazınmıştı. Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş oldukları organizasyon, gündemi yeniden meşgul etmeye başladı. Organizasyonlarını ve diğer gelişmeleri www.instagram.com/harmandalisporr/ hesabı üzerinden duyuran kulüp, “0507 038 38 22” numaralı iletişim hattını da takipçileriyle paylaştı.

harmandalı