Hazal Kaya'dan kızı Leyla Süreyya ile ilk poz

TAKİP ET

Geçen ay kızı Leyla Süreyya'yı kucağına alarak ikinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından bebeğiyle ilk pozunu paylaştı.

Geçen ay kızı Leyla Süreyya'yı kucağına alarak ikinci kez anne olan oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından bebeğiyle ilk pozunu paylaştı.

Son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizide başrol oynayan Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile beş yıllık aşkını 6 Şubat 2019’da evlilikle taçlandırmıştı.

Aynı yıl kasım ayında ilk çocuğu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya, 1 ay önce de ikinci kez anne olmuştu.

Kaya, 11 Şubat sabahı dünyaya getirdiği kızına Leyla Süreyya adını vermişti.

“YAKA İĞNEM SÜREYYA’M”

Şimdilerde kızını kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Hazal Kaya, Leyla Süreyya ile çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşımında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan oyuncu, “Annemler ben küçükken mor kurdeleli yaka iğneleri yaparlardı yürüyüşler için, ben de yardım ederdim. O eylemlerle kazandıklarımıza şahit olarak büyüdüm. Şimdi yaka iğnem Süreyya’m sebebiyle bu gece yürüyüşe katılamıyorum. Kalbim, aklım, umudum sizinle. Kadınlar Günü’müz kutlu olsun! İnadına isyan, inadına özgürlük” ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya’nın paylaşımına Enis Arıkan, Burak Deniz, Berfu Yenenler, Arzum Onan, Uraz Kaygılaroğlu, Songül Öden, Merve Özbey, Esra Dermancıoğlu gibi birçok isimden yorum geldi.

Sözcü

Hazal Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü