İl Jandarma Komutanlığı'ndan Alaattin Çakıcı açıklaması! 700 araçlık konvoy...

TAKİP ET

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, yeni infaz düzenlemesi kapsamında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı'nın Sincan F Tipi Cezaevi'nden tahliyesi sırasındaki '700 araç konvoyu'yla ilgili açıklama yaptı.

Sözcü'nün haberine göre Ankara İl Jandarma Komutanlığı, yeni infaz düzenlemesi kapsamında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı’nın Sincan F Tipi Cezaevi’nden tahliyesi sırasındaki '700 araç konvoyu'yla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:
* Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsüne ulaşımı sağlayan yol üzerinde 4 kilometre ötesinden başlamak suretiyle 3 ayrı kontrol noktası oluşturulmuştur. Bu kontrol noktası ile cezaevi arasında kalan bölgede ikamet edenler ile cezaevinde görevli olanlar dışında hiç kimse bölgeye alınmamıştır.

”O ARAÇLAR MESAİSİ BİTEN PERSONELE AİT”
* Hükümlülerin tahliyesi esnasında basında yayımlanan araç konvoyu görüntüleri dikkat çektiği anlaşılmaktadır. Görüntülerde yer alan araçlar, tahliye faaliyetlerinde görevlendirilen ve mesaisi biten kolluk mensupları ile kampüste çalışan memurlara aittir.

* Hükümlülerin tahliyeleri, hiçbir hükümlü şahıs/gruba ayrıcalık tanınmadan emniyetli bir şekilde ikametlerine ulaşmaları hedeflenecek bir plan doğrultusunda tüm komşu il valilikleri ile koordineli olarak sorunsuz icra edilmiştir/edilmektedir.

İl jandarma alaattin çakıcı açıklama konvoy