İYİ Parti İzmir'de kriz! Sinan Bezircilioğlu görevden alındı

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale arasında bir süredir tartışma yaşanıyordu.

İYİ Parti İzmir'de yerel seçim sürecine İl Başkanlığı ile Büyükşehir Adayı arasında yaşanan kriz görevden alma ile sonuçlandı.

İYİ Parti İzmir'de son olarak İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ile GİK Üyesi, İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Adayı Ümit Özlale arasındaki soğuk rüzgarlar İl Sekreteri olan Aday Belirleme Komisyonu Başkanı Mehmet Efe'nin görevden alınmasıyla gündeme damga vuran restleşmeyle tavan yapmıştı. 

Süreçte Genel Merkez, Bezircilioğlu'nun arkasında durarken, Özlale İl Başkanı ve İl Yönetimi'nden rahatsızlığını dile getirmeye devam etti. 
Özlale'nin bu yönde Genel Merkez'le temaslarını sürdürürken, ziyaret ettiği ilçelerde de Bezircilioğlu ve yönetiminin görevden alındığını dile getirdiği öğrenildi. 

Kriz ortamında Genel Merkez'in nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenirken, flaş bir gelişme yaşandı. Genel Merkez Sinan Bezircilioğlu ve il yönetimini görevden aldı. Görevden alınma yazısı il başkanlığına gönderildi.

Bezircilioğlu’nun yaşanan gelişmeyle ilgili açıklama yapması bekleniyor.

sinan bezircioğlu iyi parti