İYİ Partili Bezircilioğlu," İYİ Parti'nin tek başına iktidarını görmek yakındır"

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu eşliğinde basın açıklaması gerçekleştirildi. Başkan Bezircilioğlu" İYİ Parti'nin tek başına iktidarını görmek yakındır." dedi

Nur DAYI- İZMİR GÜNDEMİ-27 Mart Pazartesi İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerinde Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti İzmir'den Milletvekili aday adayı olan isimleri toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonunda basın açıklaması yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, " İYİ Parti’yi tek başına iktidarda görmek yakındır."dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, "14 Mayıs seçimlerine yönelik partimizin İzmir teşkilatları olarak aday adaylığı sürecini başvurusu geçtiğimiz Cuma tamamlandı. Kuvvetle muhtemel 2 Nisan Pazar günü parti üyelerimiz takılacağı temayül yoklamaları ile aday adaylık sürecini İzmir teşkilatları olarak tamamlayıp, 9 Nisan’da da Genel Merkez'imin 81  ilde olduğu gibi İzmir’de de milletvekilliği adaylığı listesini açıklamasını bekliyoruz" dedi

İYİ PARTİ’NİN TEK BAŞINA İKTİDARINI GÖRMEK YAKINDIR.

Başkan Bezircilioğlu,"İzmir’de toplam 66 aday aday adayı var. Bir partinin gücü o partiye gösterilen teveccüh ile ölçülür. Ben bu sayıyı parti içi demokrasinin tecelli etmesi açısından önemsiyorum. Türkiye'ye demokrasiyi getirmeyi vaat eden partimizin önce kendi içinde demokrasiyi sağlamak için temayül yoklamasını tüm partililerle yapmaktadır.  Aday adaylarımız ile tanışma toplantısı yaptık. Aday adaylarımız bu hafta ile başkanlığımızda basın ile bir araya gelerek kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklar. Pırıl pırıl harika bir tablo ile İzmir ve TÜrkyie’de1’nci parti olmak için, iktidar'a yürüyen ayak seslerimiz ile geliyoruz. 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye'ye uyanacağımıza inancımız tamdır. Umuyorum ve inanıyorum ki güçlendirilmiş parlamenter sistemde İYİ Parti’nin tek başına iktidarını görmek yakındır. Türkiye'nin ihtiyacı olan, tek çıkış noktası olan İYİ Partimiz güçlü kadrolar ile iktidarda ulaşmak hepimizin boynumuzun borcudur. " dedi.

İSTİFA EDEN ÜYELER GERİ DÖNDÜ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Meral Akşener'in masadan kalkmasının üzerine parti siyasilerinin istifalarına ilişkin" İstifa eden üyelerin önemli kısmı geri döndü. Onun dışında epey bir teveccüh var. Bizi anlamakta zorluk çeken vatandaşlarımızı neden öyle bir sürecin yaşandığını anlayıp bize hak verdiler. Seçime 50’ye yakın gün kaldı. Bunları sahada anlatıp Türkiye’ye ne kadar önemli bir hizmet verdiğimizi anlatacağız. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ve güçlü liderle döneceğimizi halka anlatacağız. " dedi.

YÜKSELİŞ SÖZ KONUSU

3 ve 6 Mart günleri arasında yaşanan durumun İzmir’de üye sayısını düşürüp düşürmediğini değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu “Rakam olarak elimizde bir anket yok ama ciddi anlamda bir yükseliş söz konusu. Sahada çok ciddi bir teveccüh var. Kendimize bu süreçte ülkeye ne kadar faydalı bir iş yaptığımızı anlattıkça bu oy oranının artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

MİLLET İTTİFAKI GÜÇLENEREK ÇIKTI

rek çıktı Başkan Bezircilioğlu, basın toplantısına "Halkımıza bunu güzel bir şekilde anlatacağız. 3-6 Mart sürecinden Millet İttifakı güçlenerek çıktı. İYİ Parti kan kaybı gibi yaşadı gibi görünse de İYİ Parti Liderimiz Sayın Meral Akşener’in siyasi zekasıyla daha güçlü çıkığına inanıyoruz. Bunu da Türk Milleti unutmaz. Bunu da sandıkta gösterecektir."sözleri ile son verdi.