İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin "İlk Kadın Başkan Adayı" Özlem Tezişçi'ye büyük destek

TAKİP ET

İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nde 27 Ocak Cumartesi yapılacak genel kurulun heyecanı yaşanırken Derneğin Genel Sekreteri Özlem Tezişçi ilk kadın başkan olmak için çıktığı yolda üyelerle buluştu.  

Düzenlediği tanıtım toplantısında, adaylık yolculuğuna derneğin ve camianın büyüklerinden  aldığı güç ve destekle çıktığının altını çizen Tezişçi, “Efsane Başkanımız Süleyman Seba’nın öğretilerini Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği eşit yurttaşlık ilkesinden de güç alarak geleceğe taşıyacağım” dedi
İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nin ilk kadın Başkan adayı Özlem Tezişçi, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlediği tanıtım toplantısı ile dernek üyelerinin huzuruna çıktı. Organizasyona yoğun ilgi gösteren üyelere; “Büyük Beşiktaş camiası ve kıymetli İzmir Beşiktaşlılar Derneği ailem” diyerek hitap eden Tezişçi,  yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tek tek kürsüye çağırarak tanıttı. 

Büyüklerimizden aldığım güçle

Yaptığı sunumla projelerini anlatan Özlem Tezişçi, “Yönetim kurulunda yer alacak çok değerli 25 arkadaşımla birlikte Süleyman Seba’nın öğretilerini siz fedakar dernek üyelerimizin katkısı ve desteğiyle geniş kitlelere yaymak adına bu göreve talibim. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği eşit yurttaşlık ilkesinden de güç alarak Cumhuriyetimizin ikinci asrında ilklerin kulübü Beşiktaşımız’a yakışacağına inandığım bu adaylık yolculuğuna hem derneğimizin hem camiamızın büyüklerinden aldığım güç ve destekle başladım” diye konuştu.

Kadınlar ve çocuklar önceliğimiz

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Beşiktaş için vargücüyle çalışacağını söyleyen İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkan Adayı Özlem Tezişçi, “Öncelikli hedefimiz İzmir’deki üye sayımızı arttırmak. Bunu yaparken kulübümüze gönül veren kadın taraftarlarımız önceliğimiz olacak ve tüm çocuklara erken yaşta Beşiktaş aşkını aşılayacağız. 1992 yılında efsane Onursal Başkanımız Süleyman Seba’dan işaret alıp 39 kurucu üye ile kurulan derneğimizin ilk kadın başkanı seçmesi ayrıcalığı sizlere çok yakışacak” dedi.

Derneğin ilk başkanından destek

1992 yılında kurulan İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nin ilk Başkanı Ruhi Uslu da üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Alkışlarla kürsüye gelen Uslu, duygularını; “Özlem Tezişçi’nin burada geleceğimiz olan çocuklarımızı, kadınlarımızı bir araya getirip camiamıza alıştırma, Beşiktaşımız’ı sevdirme çabası gerçekten çok değerli. Bu tablonun hepimiz için güzel günler getireceğine inanıyorum” sözleriyle dile getirdi. 

Ahmet Dursun da liste de

Özlem Tezişçi’nin başkanlığındaki yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor;

Asil Üyeler: Metehan Karataş, Mustafa Sadık İncedemir, Aslı Çiftçikara, Ahmet Dursun, Oytun Uzkan, Gökhan Erbakan, Gökhan Küçükiplikçi, Ersel Yetkin, Özmen Serdar Sertel, İnanç Dinçsoy, Serkan Besim Kayın, Ümit Arslan, Ali Özdemir, Rahman Ruçem Canbeyli, Süleyman Mete Toparın, Gökmen Kösele 

Yedek Üyeler: Burhan Tekin, Cengiz Kahraman, Hüseyin Aslankara, Onur Kılıç, Tuğçe Nalkıran, İlker Özbek, İzzet Cemali Özkeresteci, Erdoğan Şahin, Cem Bilici.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu  27 Ocak Cumartesi günü saat 11.00’da İzmir Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonunda yapılacak.

beşiktaş Özlem Tezişçi