İzmir'de Buz Lazer Epilasyon: Kalıcı ve Acısız Tüylerden Kurtulmanın Yeni Yolu

TAKİP ET

Son dönemlerin en popüler ve en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiştir. İzmir Lazer epilasyon merkezleri hızlı ve acısız uygulama tekniklerinin varlığı ile Buz Lazer cihazlarını tercih etmektedir. Buz Lazer Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip olmasının yanı sıra, Sağlık Bakanlığı ÜTS tıbbi cihaz kategorisinde olan güvenilir bir sistemdir. İzmir ve diğer tüm illerde bulunan Buz Lazer epilasyon merkezleri, gelene

Buz lazer sisteminin en gelişmiş cihazı Soprano Titanium

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan en eksiksiz lazer epilasyon cihazı olarak kabul edilmektedir. Medikal estetik pazarı için enerji bazlı çözümler sunan Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Titanium, etkili sonuçları konforla birleştiren eksiksiz bir lazer epilasyon sistemidir. 4 cm² genişlikteki aplikatörü ve gelişmiş soğutma sistemi ile artık çok daha hızlı ve daha da ağrısız lazer epilasyon sunmaktadır.

Soprano Titanium, öncü bir yaklaşımla üç kombine dalga boyunun faydalarından yararlanarak profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı yeni bir çözüm yaratır. Ayrıca cildi uygulama boyunca sürekli olarak soğutan ve tüm tedavi boyunca konfor sağlayan IcePlus adlı benzersiz bir soğutma sistemine sahiptir. IcePlus sistemindeki soğuk safir uç, saç köklerinin tahrip edildiği derinlikte ısıyı korurken cilt yüzeyinde de yanık riskini de en aza indirir.

Soprano Titanium, lazer epilasyon yöntemi diğer lazer epilasyon tedavilerinden farklıdır. Patentli SHR (Super Hair Removal) Teknolojisi ile kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılır. Cilt yüzeyinde adeta masaj yapar gibi hareket ettirilen aplikatör ile hasta konforu artar. Tekli lazer atımları yapan sistemlerdeki gibi yoğun ısı hissedilmez. Özel 3D teknolojisine sahip Soprano Titanium, etkili üç lazer dalga boyunu tek bir aplikatörde birleştirerek aynı anda farklı doku derinliklerini ve kıl folikülü içindeki farklı anatomik yapıları hedefler.Soprano Titanium sahip olduğu tüm bu avantajları ile Lazer Epilasyon İzmir merkezlerinin müşteri memnuniyetinin maximum seviyede olmasını sağlamaktadır.

Soprano Titanium Öncesi ve Sonrası Dikkat edilmesi gerekenler

 Soprano Titanium seanslarından en az 1 ay önce, ağda gibi kılları kökünden koparacak işlemleri bırakmış olmak gerekir. Soprano Titanium Seansından iki hafta önce bronzlaştırıcı krem kullanımına son verilmelidir. Ayrıca, Soprano Titanium seanslarından 1 hafta önce solaryuma girilmemelidir.

Soprano Titanium seansından sonra uygulama yapılan alanların sıcak su ile temasından kaçınmak gerekir. Güneşe çıkmak gerektiğinde mutlaka SPF 50 özellikte ve temiz içerikli bir güneş koruyucu kullanılmalıdır. Ayrıca peeling, kese gibi cildi aşındırabilecek uygulamalara bir hafta süreyle ara verilmelidir. Lazer epilasyon sonrası cilt kuruyabileceği için tedavi boyunca uygun bir nemlendirici krem kullanılabilir. İzmir Buz Lazer Epilasyon Merkezleri tedavi süreci boyunca hastalarının dikkat etmesi gereken hususlar konusunda, detaylı bir şekilde bilgilendirmektedir.

Tüm Vücut Soprano Titanium Seans Ücreti Nedir?

Buz Lazer epilasyon seans fiyatları uygulama yapılacak kişinin bölge sayısı, bölgenin genişliği, kıl yoğunluğu, kıl yapısı, cilt yapısı, gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. İzmir’de yer alan size en yakın, gerçek Buz Lazer cihazları ile işlem yapan merkezlere  https://www.buzlazer.com linkinden iletişime geçebilirsiniz. İzmir Buz Lazer merkezleri tarafından tüm vücut soprano titanium seans fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Buz Lazer Epilasyon