İzmir'de coşkulu açılış… CHP'li Nurlu: Söz, yine baharlar gelecek!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilleri seçimleri için Seçim ofisleri açmaya devam ediyor. İzmir'de Şair Eşref Bulvarı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İnanç Nurlu, '13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde… Söz, Yine baharlar gelecek!' dedi. Açılışa, Millet İttifakı il başkanları, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı seçim coşkusu katlanarak devam ediyor. Seçime 23 gün kala Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’in ilçelerde açılan seçim ofisleri ardından Konak Şair Eşref Bulvarı’nda Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Büyük coşku yaşanan açılışa; Millet İttifakı il başkan ve yardımcıları, milletvekili adayları, CHP’li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Yapılan konuşmalar birçok kez slogan ve şarkılarla bölündü.

CHP’Lİ NURLU: SÖZ, YİNE BAHARLAR GELECEK!

Açılışta konuşma yapan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İnanç Nurlu; “Yeni bir kavşakta olduğumuz bu günlerde, İzmir’imizde hiç bitmeyen bahar, sizlerin çabalarıyla tüm yurdumuza gelecek. Demokrasi, Barış ve Kardeşlik yürüyüşümüz “YERYÜZÜ AŞKIN YÜZÜ OLUNCAYA DEK” kol kola omuz omuza sürecek. “Bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır bir de yarınlar için direnenler... “Bin kez budadılar körpe dallarımızı bin kez kırdılar. Yine çiçekteyiz işte yine meyvedeyiz’’ diyen ozanlar aşkına, 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde… Söz, Yine baharlar gelecek!” ifadelerini kullandı.

CHP izmir İnanç Nurlu