İzmir'de depremde hasar gören hastaneye çalışma izni!

TAKİP ET

İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu, 30 Ekim depreminden etkilenen ve sonrasındaki süreçte yenisinin yapılması amacıyla yıkılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi için Pazar günleri de dahil 24 saat çalışma izni verdi. 250 yataklı hastanenin zamanında bitirilmesi için karar oy birliğiyle alındı.

İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu, 30 Ekim depreminden etkilenen ve sonrasındaki süreçte yenisinin yapılması amacıyla yıkılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi için pazar günleri de dahil 24 saat çalışma izni verdi. 250 yataklı hastanenin zamanında bitirilmesi için karar oy birliğiyle alındı. 

İzmir Valiliği Mahalli Çevre Kurulu Vali Yardımcısı Faik Arıcan idaresinde toplandı. Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü'nde gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı. Geride kalan 30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan 6.9 şiddetindeki depremde hasar gören ve yıkılarak yeni binasının yapımı gündeme gelen Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi için inşaat izni masaya yatırıldı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın de kente gelerek yerinde incelemelerde bulunması ve en kısa sürede İzmir'in nüfus bakımından en büyük ilçelerinden olan Buca'nın ihtiyacına cevap verecek hastanenin yapılacağını duyurması sonrasında süreç hızlandı. 

Çevre Kurulu da, 250 yataklı hastanenin zamanında yapılması için pazar günleri de dahil 24 saat çalışma izni verilmesi yönünde karar aldı.
(gerçekizimir)

izmir depremi hasarlı hastane çalışma izni izmir valiliği Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi