İzmir'de Millet İttifakı'ndan birlik fotoğrafı

TAKİP ET

CHP İzmir'in yeni il başkanı Şenol Aslanoğlu İYİ Parti İzmir 3. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilerek göreve başlayan Sinan Bezircilioğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

İYİ Parti İzmir İl Binası’nda açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Bezircioğlu: "Bize güç veren şeref veren bir ziyaret oldu. Kendisi benim çok eski dostumdur. Çok da memnunum. İçeride de onu söyledim. İzmir’de bu güzel atmosferi bu güzel iklimi yayacağız, hakim hale getireceğiz, iş birliği ile Millet İttifakı olarak başarıya kavuşacağız. Bu ülkeyi artık olması gereken noktaya çıkaracağız. Başkanıma huzurunuzda çok teşekkür ediyorum yeniden"  dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu öncelikli hedeflerinin seçim olduğunu belirterek: "Bu konuya açıklık getireyim kafanızda soru işareti uyandırmasın. Biz bir kongre süreci atlattık tabi kendi partimizde hedefleri ortaya koymamız lazım. Öncelikle bizim öncelikle 100 yılın seçimi var. 100 yıl önce bu ülkenin makus tarihini atalarımız nasıl yendiyse biz de 100 yıl sonra 100 yıl seçiminde tekrar bu milletin makus tarihini yenmek için bir aradayız. Bir arada hareket ediyoruz. Bizim bu seçimi almamız çok önemli. Bu seçime odaklandık. Seçime hep beraber çalışacağız. Ondan sonra öbür seçim için o çok uzun bir vade şu an için onunla ilgili bir tasarrufta bulunmaya gerek yok. O kongre sürecinde kalmıştır. Önceliğimiz 100 yılın seçimidir, bu seçimi kesinlikle alacağız. Ondan sonra taşlar yerine oturur ülkemizde. Odaklanmamız gereken 100 yılın seçimidir. Aramızda çok ciddi bir Millet İttifakı var" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu 6’lı Masa’nın İzmir İl başkanlarının bir araya geleceğini belirterek: " Hem onu çok yakında göreceğiz hem 6’lı Masa’nın genel başkanlarını da burada çok yakında görürsünüz’’ diye konuştu.

iyi parti chp izmir