İzmir'de Tarkan konserinin adresi değişti

TAKİP ET

Tarkan'ın 9 Eylül'de vereceği konser için kurulan platform çökerken çöken platformda inceleme çalışması başlatıldı. İncelemenin ardından enkazın kaldırılacağı kaydedildi. NTV'nin haberine göre konserin Cumhuriyet Meydanı yerine Gündoğdu Meydanı'nda kurulan diğer diğer platforma gerçekleştirileceği öğrenildi.

İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlama programı dolayısıyla sanatçı Tarkan'ın konser vermesi için hazırlanırken çöken ve 1 kişinin yaralanmasına neden olan sahne, ikinci bir kazaya sebebiyet vermesi için bulunduğu yerde sabitlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Kordonboyu'na kurulan ve işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken sahne için bölgeye vinçler ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları getirildi.

Sahnenin kurulmasında çalışan teknik ekip, merdivenli itfaiye aracı ile platformun üstüne çıkarak inceleme yaptı.
Daha sonra durum değerlendirmesi yapan ekip, platformun olası bir kazaya mahal vermemesi için vinçler aracılığı ile sabitlenerek güvenlik önlemi alınmasına karar verdi. Platformu sabitleyen ekip, çalışmaların sabah saatlerinde başlatılması için bölgeden ayrıldı.

PLATFORM KALDIRILACAK

Diğer yandan şehir dışından gelen teknik ekibin yapacağı incelemenin tamamlanmasının ardından platformun enkazının kaldırılması için çalışmalara başlanacağı belirtildi.

YENİ PLATFORM BELLİ OLDU

Öte yandan Tarkan’ın konserinin Cumhuriyet Meydanı yerine Gündoğdu Meydanı’nda kurulan ve görsel şovlarının yapılacağı platformda yapılması bekleniyor.  (AA, DHA, NTV, Haber Merkezi)

tarkan izmir konser