İzmir'de vinç faciası: 5 ölü, 2 yaralı!

TAKİP ET

İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir gökdelene ait vinç, yapıya doğru devrildi. İzmir Valisi Köşger kazada 5 kişinin öldüğünü, 2 kişinin yaralandığını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer sosyal medyadan kazaya dair üzüntülerini dile getirdi.

 

 

İzmir'in Bornova ilçesinde inşaatı süren bir gökdelene ait vinç, yapıya doğru devrildi. Vinçten kopan parçalar şantiyedeki konteynerlerin üzerine düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

VALİ KÖŞGER: 5 VEFAT, 2 YARALIMIZ VAR

Köşger faciaya dair yaptığı açıklama yaptı.

Köşger, ''Bornova ilçemizde bir inşaatta vinç yükseltme çalışması esnasında meydana gelen kazada maalesef 5 vatandaşımız vefat etmiştir. 2 kişi de yaralımız vardır. Şehrimize geçmiş olsun…'' dedi. 

TUNÇ SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Bornova ilçemizdeki bir inşaatta vinç devrilmesi sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı, yaralılarımıza şifa diliyorum. Çok üzgünüz. Hepimizin başı sağ

İDUĞ: OLAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da yaptığı açıklamasında şunları söyledi: 

''İlçemizde yapılmakta olan bir otelin inşaat çalışması sırasında kule vincin bir kısmı devrilmiş ve maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Olayı yakından takip ediyoruz''