İzmir'deki tarihi gecede Kılıçdaroğlu da sahnede!

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı, yüzbinlerin Kordonboyu'na akın ettiği 100.kurtuluş yıl dönümü kutlamalarına katıldı. Fener Alayı'nda yürüyen Kılıçdaroğlu, tarihi görsel şovlara tanıklık ettiği Gündoğdu Meydanı'nda kalabalığı elinde Türk Bayrağı ile sahneye çıkarak selamladı.

 

İzmir'in 100.kurtuluş yıldönümü kutlamalarına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. 

Tarihi buluşma için akşam saatlerinde İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer tarafından karşılandı. 

GÜNDOĞDU'DA TARİHİ GECEYE TANIKLIK ETTİ 
CHP Lideri havaalanından tarihi bir geceye sahne olan Kordon'a geçti. Kılıçdaroğlu burada önce İzmir Limanı’ndan başlayıp Gündoğdu Meydanı’nda tamamlanan Fener Alayı’na katıldı. CHP Lideri ardından Gündoğdu Meydanı'nda havai fişek ve efektlerle renklendirilen tarihi görsel şovu ve Tarkan konserini de izledi.

Kılıçdaroğlu kutlamalar sırasında Gündoğdu Meydanı'nda kurulan dev sahneye Başkan Soyer ile birlikte elinde Türk Bayrağı ile çıkarak İzmir'i selamladı.  

İŞ DÜNYASIYLA ZİRVE 
Geceyi kentte geçirek Kılıçdaroğlu İzmir'de Cumartesi günü de yarım günlük bir mesaiye imza atacak. CHP Lideri Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıda kentin tüm oda ve borsa yönetimlerinin yanı sıra iş dünyası üyeleriyle de buluşacak. 

chp kemal kılıçdaorğlu tarkan konser 9eylül