"İzmir Genç Şarlo" yarışmasını kazananlar belli dolu!

TAKİP ET

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Geçlik ve Spor Bayramı'nda İZELMAN A.Ş tarafından düzenlenen 'İzmir Genç Şarlo' yarışmasının kazananları belli oldu. 

İZELMAN A.Ş COVİD-19 pandemisi nedeniyle evde kalan İzmirliler için 19 Mayıs’ta tiyatro yarışması düzenlemişti. Pandemi nedeniyle sokağa çıkamayan gençlerin hem evlerinde eğlenmesi hemde  19 Mayıs’ın anlam ve öneminin yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen yarışmaya, gençlerden yoğun katılım geldi. Gerçekleştirilen yarışmanın sonuçlarını duyuran İZELMAN A.Ş katılan tüm genç yarışmacılara 19 kitaplık tiyatro kütüphanesi hediye ettiklerini açıkladı.

İZELMAN A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
İzmir Genç Şarlo Yarışmamız sona erdi. Pandemi önlemleri kapsamında bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı evlerimizde kutladık. Coşkuyla kutladığımız Gençlik Bayramı’nda Mayıs ayı boyunca sahneyi gençlere teslim ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. ve Kültür Sanat Daire Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen İzmir Genç Şarlo yarışması ile gençlerimiz hazırladıkları Tiradperformanslarını jürimiz ile paylaştı. Birbirinden güzel performanslar ile başvuran gençlerimiz jürimizden tam not aldı. Sanat ile değer üreten tüm katılımcı gençlerimize 19 kitaplık tiyatro kütüphanesi hediye ediyoruz.

Yarışmada dereceye girenlerin listesi ise şu şekilde;

İzmir Genç ŞarloTirad Yarışması Sonuçları
Açık Kategori:
1. Tuğçe ACAR 
2. Kübra Kalabalık 
3.Selin Ece Topuzlar –Ege Üniversitesi

Lise Kategorisi:
1. Irmak Aktaş - Takev Anadolu ve Fen Lisesi 
2.Rüzgar Tan Uygun - Muğla Turgut Reis Anadolu Lisesi 
3. Yaren Alp - Karataş Anadolu Lisesi 

Üniversite Kategorisi:
1. Ferit Caner Uray - İstanbul Aydın Üniversitesi/ Drama ve Oyunculuk 
2. Deniz Bice - İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı/ Tiyatro Ana Sanat Dalı 
3. Nisa Çakır - Aydın Adnan Menderes Nazilli Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı