İzmir Konfederasyonu Başkanı Ferhan Ademhan:"İzmir birinci bölge bağımsız adayıyım"

TAKİP ET

İzmir Konfederasyonu Kurucusu ve Başkanı Ferhan Ademhan adaylığını açıkladı. Ademhan," İzmir birinci bölge bağımsız adayıyım. Ülkenin kanayan yaraları ile uğraşacağız" dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ-İzmir Konfederasyonu Kurucusu ve Başkanı Ferhan Ademhan,  Volley otelde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Ademhan düzenlediği  basın açıklamasında Bağımsız Milletvekili adayı olduğunun açıklamasını yaptı .

PKK'YA SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISI YAPTIK

İzmir Konfederasyonu'nu anlatan Ferhan Ademhan"  Konfederasyonu 2014 yılında kuruldu. 69 federasyon1400 dernek 100 bine yakın üyesi var. İzmir Konfederasyonu, 10 aralıkta çıkıp PKK'ya silah bırakma çağrısı yaptı. 1293 muhtarı toplayıp uyuşturucu ile mücadele erken evlilik, okulu gidemeyen çocuklarla toplantılar yaptı. Basın'ın sorunlarıyla ilgili iki adet çalıştay yaptı. İzmir konfederasyonu çok çalıştı. İzmir konfederasyonu önümüzdeki bu seçimlerde geçirdiğimiz, depremden dolayı Allah böyle bir şeyi bir daha yaşatmasın." Dedi

İZMİR'İN GÜZELLİKLERİ RENKLERİMİZDİR

Ademhan, Konfederasyon üyelerinden aday adayı olan kimsenin aday seçilmediğine tepki gösterdi. Ademhan "İzmir konfederasyonu olduğu gibi bütün Türkiye'de seçime gidiliyor ben herhangi bir partiye üye değilim, milletvekilliği müracaatım olmadı. İzmir konfederasyonunda yönetim kurulu üyesi  7 kişi müracaat etti maalesef hiç biri değerlendirilmedi. Bu durum değerlendirilmeyince kaygıyı duyduk. İzmir'in güzellikleri renklerimizdir, zenginliğimizdir. İzmir'imizin Roman halkı, Özcan Çaylı yanımızda oturuyor? Mutlu musunuz? Değil. Konfederasyon Başkanvekili İbrahim Yıldız, Balkanların Göçmenlerin Federasyon Başkanı, sizden kimse değerlendirildi mi? Değerlendirilmedi. arkadaşlar milliyetçilik yapmıyorum. Ben Mardinliyim. Mardinli bir seçilecek bir noktadan da bir Mardinli değerlendirilmedi. Bir roman, bir göçmen, bir Mardinli değerlendirilmiş olsaydı bugün burada olmazdım." Dedi

İZMİR BİRİNCİ BÖLGE BAĞIMSIZ ADAYIYIM

Adaylığını açıklarken aynı zamanda vaatlerinden bahsede Ferhan Ademhan,"Biz milletvekili hastası değiliz ama biz buna dur diyeceğiz. Zorluklarımızı biliyoruz. Ama dur diyeceğiz. Neden dur diyeceğiz? Artık yukarıdan biz İzmir'in adayı olacağız.  Ankara'nın adayı olmayacağız. Gücümüz, sesimiz çıkarsa bunu yıkmış olacağız. İstişareye başladık ve oy birliği ile benim bağımsız olmama karar verdik. Milletvekili sevdamız olsaydı müracaat ederdik. Renklerimiz değerlendirilmeyince biz de maalesef kararımızı aldık .İzmir birinci bölge bağımsız adayıyım. İzmir'de aday çıktık ama ne yapacağız? Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Ülkenin kanayan yaraları ile uğraşacağız. Uyuşturucu, işsizlik ile hayvan haklarını koruma ile kadın şiddetini karşı duracağız, İstanbul Sözleşmesi'nin geri gelmesini isteyeceğiz. Parlamenter sisteme geçilirse ki bu ihtimal yüksek o zaman bir vekilin çok değeri olacak. Burada iki tane söz vereceğim. Sizi namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum milletvekili olarak seçilirsem 5 yılımı milletvekili olarak geçireceğim. Olurda herhangi bir partiden teklif gelirse sizlere söz veriyorum yine tekrar toplanıp çoğunluk kararı almadan hiçbir partiye geçmeyeceğim. Biz burada teknoloji ile uğraşacağız. Biz seçim ofisi açmayacağız. Çünkü çağımızın ötesinde işler yapıyoruz. Yeni bir kavramı kullanarak Türkiye'de ilk seçim ofisimizi Metavorse'da açıyoruz.  Çağın ve teknolojinin önünde gidiyoruz ve dünyada ilk sefer uygulanacak. eğer sandığa gittiğinizde benden daha kolay arayacağınız listede varsa oyunuzu verin ama benim kadar yakın biri yoksa önce kendimi sizlere, sizi de Allaha emanet ediyorum. Biz bunu başarabiliriz inanırsak başarabiliriz ve başaracağız." dedi.

izmir izmir konfederasyonu ferhan ademhan