İzmir Makam Şoförleri Derneği'nden burs gururu!

TAKİP ET

İzmir Makam Şoförleri Derneği kenetlenme kahvaltısında üyeleriyle bir araya geldi. 

İzmir Ticaret Odası Teras Restoranda bir araya gelerek yeni yol haritasını ortaya koyan İzmir Makam Şoförleri Derneği üyeleri 3 öğrenciye burs vermenin gururu ile ileride bu sayıyı daha da artıracaklarını vurguladı. 

İzmir Makam Şoförleri Derneği olarak yola çıktıklarını ve kısa sürede meslek adına bir takım eksikleri tespiti ve sorun çözümünde dernek olarak ortak akıl felsefesi ilke hareket ettiklerini dile getiren İzmir Makam Şoförleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ceylan, “Birlikte sorunlarımızı çözmek için akıl birliği içinde görüşlerini aldık 2018 yılından bu güne kadar yapılan ve yapılacak işleri yönetimimiz olarak ufkumuzu tüm dünyaya açarak yeni internet sitemizi uygulamaya geçirdik sağlam adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

Biz yola çıktığımızda sektörümüzün bir açığını kapatmak için tüm çabalarımızı koyduk bir nebze merhem olduğumuzu düşünüyoruz. Yenilenen internet sitesiyle de üyelerine on line hizmet sunmaya başladı. Dernek kardeşliği çatısı altında Türkiye yardım severler derneği binasında dernek binamızı bir yer tutuk bu vesile ile üç öğrenciye değerli üyelerimizin katkılarıyla  burs sağladık.  Bize güvenen herkese teşekkür” ediyorum dedi.

izmir makam şoförleri dernek burs