İzmir Valiliği'nden fırtına uyarısı: "Tedbirli olun!"

TAKİP ET

İzmir Valiliği, kentte yarın sabaha kadar sürmesi beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı. Valilik, ağaç-direk devrilmesi, çatı uçması ve baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda çağrı yaptı

İZMİR GÜNDEMİ- İzmir Valiliği, kentte bugün öğleden sonra orta kuvvette etkisini gösteren rüzgarın yer yer fırtına şeklinde eseceği konusunda uyarıda bulundu. Kent genelinde yarın sabaha kadar devam edebileceği belirtilen fırtınanın yaratabileceği ulaşımda aksama, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ile baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yapılan açıklama ise şöyle;
Yapılan değerlendirmelere göre; halen orta kuvvette devam eden rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar kuvvetli yer yer fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve bacagazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 

izmir fırtına uyarı izmir valiliği çatı uçması