İzmir Valisi Köşger'den kritik açıklamalar! Vaka sayısındaki artış, Sokağa çıkma kısıtlaması...

TAKİP ET

İzmir'de Ağustos ayında vaka sayısında başlayan artış devam ediyor. İzmirlilere kurallara uyulması konusunda sık sık açıklamalarda bulunan Vali Yavuz Selim Köşger, 'Şuan da hastanelerimizin doluluk oranında bir sıkıntı yok. ancak Vaka artış trendi devam ediyor' dedi.

İzmir’de koronavirüs vaka sayısında artış sürüyor. Kentte günlük vaka sayının geçtiğimiz nisan ayında “pik” yapan rakamlarla aynı noktaya geldiği öne sürülüyor. 

ARTIŞ TRENDİ
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, her türlü tedbirin alındığını ancak vatandaşların sosyal mesafe-hijyen ve maske kurallarına harfiyen uymasını isteyen Vali Köşger, “Vaka sayısındaki artış trendi devam ediyor. Hastanelerimizdeki doluluk oranında bir sıkıntı şuan için yok” dedi.

Bakanlık'tan 81 İl Valiliğine 'Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri' konulu yeni genelge

GÜNDEMİMİZDE YOK!
“İzmir’de hafta sonu sokağa çıkma yasağı yeniden gelebilir mi?” sorusuna Vali Köşger, “Şuanda böyle bir şey gündemimizde yok” dedi.  

AÇIKLAMA YAPMIŞTI
Vali Köşger, 8 Eylül’de yaptığı açıklamada, “4598 kişiye evinde tedavi uygulanmakta olup hastane doluluk oranı yüzde 52,3’tür. Yer ve ilaç sorunu yaşanmamaktadır” demişti.(GündemeBakış)

Ülke genelinde kapsamlı koronavirüs denetimi

izmir vali yavuz selim köşker koronavirüs artış devam ediyormu pandemi covid-19 salgın sokağa çıkma kısıtlaması gelecekmi ?