İzmir Veteriner Hekimleri ''Değişim Devam'' dedi

TAKİP ET

İzmir Tarihinin En Yüksek Katılımlı Veteriner Hekimleri Odası Seçimi Gerçekleşti. . 

İzmir Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünde yapılan seçimde, İzmir tarihinin en yüksek katılımı gerçekleşti. Mevcut yönetim değişimin devam etmesi için Selim Özkan liderliğinde tekrar aday oldu, karşı listede ise Prof. Dr. Osman Yılmaz ve ekibi yer aldı. 932 Veteriner Hekimin oy kullandığı seçimde 539 oy alan mevcut yönetim göreve devam edecek.

Başkan Güven Tazeledi

İzmir Veteriner Hekimleri Değişim Grubu olarak, değişimin devam etmesini isteyen Başkan Selim Özkan bir önceki seçimde aldıkları oyun üzerine koyarak güven tazelemiş oldu.

Başkan Selim Özkan seçimlerden sonra yaptığı açıklamada:  ‘’Bir yıl süresince yönetimin bir parçası olan her bir meslektaşımla çok çalıştık, mesleğimizi hak ettiği değere taşımak, meslektaşlarımızın sorunlarını etkin bir şekilde çözmek için büyük çabalar harcadık ve buna kararlılıkla devam edeceğiz.  Bizler Hasan Tahsin’in ilk kurşunu sıktığı, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün son kurşunu sıktığı toprakta, İzmir’de yaşıyoruz, burada kadim ve köklü bir mesleği icra ediyoruz. Biliyoruz ki toplumun bizden beklentisi yüksek ve yine biliyoruz ki bizler Veteriner Hekimler olarak bu beklentiyi karşılayacak yeterli donanım ve kültüre sahibiz.  Bir yıl önce 814 Meslektaşımızın oy kullandığı seçimde 386 oy alarak bir emaneti devralmıştık, bugün burada 932 Veteriner Hekim meslektaşımız sandığa geldi ve 539 oyla bizlere başlattığımız değişimi devam ettirmemiz için yetki verdi. Bu seçimin kaybedeni yoktur, tüm meslektaşlarımız kazanmıştır. Karşı listede yer alan Prof. Dr. Osman Yılmaz hocamız çok kıymetli bir meslektaşımızdır, güçlü bilgi birikiminden yararlanmak adına odamızda komisyonlarımızda bize katkı sağlayacağından eminiz, aynı logonun altında birlikte çalışmaktan onur duyarız.
Önümüzdeki iki yıl boyunca mesleki etik ve deontolojik ilkelerimizden taviz vermeden bilimin yol göstericiliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir meslektaşımız endişelenmesin, yaşamının her alanında en iyisini hak edem meslektaşlarımız için gerekli değişimi sağlayacak cesaret, enerji ve kararlılığa sahibiz. Bu kutsal yolda benimle yol yürüyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Özkan’ın yönetim kurulunda Bülent Gensoy, Erdal Tokmak, Emin Fuat Alıcı ve Abidin Atasoy yer alıyor.

izmir veteneriner odası