Kadınlar 1. Lig'de İzmir temsilcileri sahaya çıkıyor

TAKİP ET

İzmir voleybol'unda 9. hafta heyecanı başlıyor. Kadınlar 1. Lig'de mücadele eden Karşıyaka, Göztepe ve İzmir Büyükşehir Belediyespor'u birbirinden zorlu rakipler bekliyor.

Oktay Güçtekin / İzmir voleybol’unda 9. hafta heyecanı başlıyor. Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden Karşıyaka, Göztepe ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’u birbirinden zorlu rakıipler bekliyor.

Kadınlar 1. Lig 9 hafta mücadelesinde İzmir temsilcileri sahaya çıkıyor. Göztepe ve İzmir Büyükşehir Belediyespor 9. Hafta mücadelesini evinde oynarken, Karşıyaka ise Eşkişehir deplasmanında mücadele edecek.

Göztepe’de hedef yeniden çıkış yakalamak
Uzun bir aradan sonra filelere geri dönen ve iyi bir başlangıç yapan Göztepe geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediyespor derbisinde sahadan 3-2 mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonuç ile birlikte ilk 8 hafta sonucunda lig’de 3 galibiyet ve 5 mağlubiyeti bulunan sarı kırmızılılar puan taplusunda 8. sırda yer alıyor.
9. Hafta mücadelesinde 8 Aralık’ta evinde  lideri Kale 1957 Spor’u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, bu zorlu mücadeleden galibiyet ile ayrılarak lig’de yeniden çıkış hedefliyor.

İzmir Büyükşehir Bel. seri yakalamak istiyor
Geçtiğimiz hafta İzmir derbisini kazanarak moral kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor ise geçen sezonki performansını arıyor. Geçtiğimiz sezonu 7. Sırada bitiren İzmir temsilcisi bu sezon çıktığı ilk 8 karşılaşmadan sadece 2 galibiyet alabildi. Aldığı 6 mağlubiyet sonrası puan sıralamasında  10. sıraya kadar gerileyen mavi beyazlılar, lig’in 9. Haftasında evinde karşılaşacakları Çanakkale Belediyespor’u yenerek  galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Kaf-kaf’da gözler  üst sıralar
Geçen sezon iyi bir oyun sergileyen ancak kulüp içinde  yaşanan olaylar sonrası bazı oyuncuların kadro dışı kalmasıyla birlikte play-off potasından düşen Karşıyaka bu sezon beklenilen performansı bir türlü yakalayamadı. İlk 8 haftada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan  yeşil-kırmızılılar lig’de 6. sırda yer alıyor.
Lig’in 9. Haftasında Eşkişehir deplasmanında lig’de son sırada bulunan Anadolu Üniversitesi’ne konuk olacak, kaf-kaf bu maçtan galibiyet ile dönerek lig’de üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

İşte İzmir ekiplerinin maç yapacığı gün-salon ve maç saatleri;
08.12.2019    Eskişehir(Şehit Anıl Gül)  saat:13.00  Anadolu Üniv.- Karşıyaka
08.12.2019    İzmir(Atatürk Vestel Venüs Spor K.) saat: 14.00 İzmir Büyükşehir B.- Çanakkale Bel.
08.12.2019    İzmir(Atatürk Vestel Venüs Spor K.) saat:16.00 Göztepe-Kale 1957 Spor
 

karşıyaka voleybol kaf-kaf göz-göz göztepe spor kulübü göztepe voleybol kadınlar 1.lig izmir büyükşehir belediyespor voleybol