Kadınların gizli gizli fotoğraflarını çeken taksici, yolculara yakalandı: Polisten de kaçmaya çalıştı

TAKİP ET

Fulya'dan taksiye binen 2 kadın, şoförün yoldan geçen şortlu kadının fotoğrafını çektiğini gördü. Şoförün apar topar telefonun fotoğraf galerisinde kayıtlı olan diğer gizli çekim görüntüleri silmeye kalkıştığı esnada motosikletli polis ekibi aracın önünü kesti. Ancak taksici, polisin dur ihtarına uymadı. İBB, şahsın süresiz olarak taksicilikten men edildiğini açıkladı.

Türkiye'nin değişmez gündem maddelerinden biri olan 'taciz', bu kez İstanbul'da bir takside yaşandı. Fulya'dan Beşiktaş'a gitmek için taksiye binen iki kadın yolcu, şoförün yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çektiğini anlayınca ortalık karıştı. 

Taksicinin fotoğraf çektiği gören yolcular bunun üzerine neden fotoğraf çektiğini sorup, galeriyi görmek istediklerini belirterek taksiciyi sıkıştırdı. Kadın yolcular kendi fotoğraflarının da çekilmiş olduğunu düşünüp taksiciden aracı karakola çekmesini istedi. 

APAR TOPAR GÖRÜNTÜLERİ SİLMEYE ÇALIŞTI

Bu isteği duyunca telaşlanan şoför, yolcuların galeriyi göremeyeceklerini ve böyle bir haklarının olmadığını söyledi. Bunun üzerine yolda polisi gören kadınlar yardım istedi. 

CUMHURİYET

kadın taksici şoför kamera görüntü taciz