'Kafalarını keseriz' diyen Hizbullahçı şahıs hakkında İzmir'den suç duyurusu!

TAKİP ET

Avukat Samet Gümüş sosyal medyada gündem olan Hizbullahçı şahıs hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Sürecin takipçisi olacağını duyuran Gümüş, "Türkiye Cumhuriyeti demokratik ,laik bir hukuk devletidir. Söz konusu şahsın adalet karşısına çıkıp ceza alması için sürecin takipçisi olacağız ' dedi.

Seçimler yaklaşırken Cumhurbaşkanı adaylarına ve ekonomiye dair yapılan sokak röportajında konuşan bir kişi muhalif siyasetçiler ve seçmenler hakkında ağır sözler sarf etti. Sen Konuş isimli Youtube kanalının Batman'da yaptığı röportajda konuşan adam, "Bu köpeklere ,ateistlere , kafirlere, dinsizlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan’a dokunsalar kafalarını keseceğiz .Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz.Bunlar kafirdir “diye konuştu. 

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Bu açıklamaların ardından Avukat Samet Gümüş Hizbullahçı şahıs hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunun ardından açıklama yapan  Avukat Samet Gümüş “Türkiye Cumhuriyeti demokratik ,laik bir hukuk devletidir. Söz konusu şahsın adalet karşısına çıkıp ceza alması için sürecin takipçisi olacağız “ dedi.