Karabağlar Belediyesi'nde Covid 19 şüphesi! Temizlik personelinin testi pozitif mi?

TAKİP ET

Covid 19, tüm kesimleri etkisi altına almayı sürdürüyor. Karabağlar'da da belediyenin temizlik işlerinde görev yapan bir personelin testinin pozitif çıktığı iddiası ortalığı karıştırdı. Belediyeden yapılan açıklamada ise konuyla ilgili araştırma yapılıyor denildi.

İzmir Gündemi/Türkiye’nin birçok ilinde görülen yeni tip Koronavirüs Covid 19’la mücadele devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından sadece vaka ve ölüm sayılarının paylaşıldığı süreçte illerde Covid 19 pozitif sayıları ise bilinmezliğini koruyor. İzmir’in en çok nüfusuna sahip ilçelerinden olan Karabağlar’da da vahim bir iddia ortaya atıldı.  Karabağlar Belediyesi’nde görev yapan bir vatandaşın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediyenin temizlik işlerinde çalışan Beyhan Kul’un Covid 19 testinin pozitif çıktı’ dedi.
Konuyla ilgili gazetemize konuşan belediye yetkilileri, bel ağrısı sebebiyle hastaneye gittiğini ve 10 gündür raporlu olduğunu belirttiler. Ayrıca alınan bilgilerde Karabağlar Belediyesi’nden çalışan her personele her sabah ateş ölçer ile ateş testinin yapıldığı, belediye içerindeki kontrollerin tam olduğu ve şuan herhangi bir sorunun yaşanmadığı belirtildi.