Karabağlar'daki kongre öncesi Mehmet Türkbay'dan centilmenlik örneği

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlık seçimlerinde Başkan adayı Mehmet Türkbay 21 Aralık'ta gerçeklesecek kongre öncesi mevcut ilçe başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali İhsan Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Oktay Güçtekin / İzmir Gündemi -Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanlık seçimlerinde Başkan adayı Mehmet Türkbay 21 Aralık’ta gerçekleşecek kongre öncesi mevcut ilçe başkanı ve yeni dönem başkan adayı Ali İhsan Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Karabağlar seçim ofisinden yanındaki heyet ile birlikte  Ali İhsan Yıldız’a ziyarete giden Türkbay’dan centilmenlik mesajı gelidi. Yıldız’ın seçim ofisinde partililer ile bir araya gelen Türkbay seçimlerdeki temennilerini iletti. Türkbay ‘’ Seçimin kazanını Cumhuriyet Halk Partisi olsun’’ dedi.

Mehmet Türkbay, CHP Karabağlar Meclis Üyesi Nurdan Uçar’a çiçek vererek,  hafta sonu yaşanacak temennilerini iletti. Türkbay ‘’Kongre’de en iyisi, en güzeli neyse o olsun. Biz burada ki ortamı yumuşatmak için geldik. İnşallah kazananın,kaybedenin olmayacağı bir şeçim olacaktır. 21 Aralık ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi daha güçlü bir şekilde daha iyi kadrolarla, daha değişmiş kadrolarla yeniden canlanacaktır.Pazartesi günü Karabağlar’da yeni bir sayfa açılmasını diliyorum. İyi şeyler olsun , güzel şeyler olsun kazanan Cumhuriye Halk Partisi olsun ‘’ dedi.

Konuşmasının ardından partililerin isteğini kırmayan Türkbay, Yıldız’ın ofisinde partililer ile birlikte çay içip sohbet ettii.
 

chp karabağlar mehmet türkbay ali ihsan yıldız