Karabağlar İlçe Örgütü'nden İzmir Kahveciler Odası'na ziyaret 

TAKİP ET

Karabağlar İlçe Örgütü ve Esnaf Komisyonu yöneticileriyle birlikte, İzmir Kahveciler Odası'nı ziyaret etti. Pandemi döneminde esnafın yaşadığı sıkıntıları anlatan Kahveciler Odası Başkanı İsmail Hakkı, yapılan çalışmaları ilçe örgütüyle paylaştı.

İZMİR GÜNDEMİ- Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay  ve Esnaf komisyonundan sorumlu yönetici Başar Sözbir, Komisyon Başkanı Ahmet Arık ve komisyon yöneticileri, pandemi döneminde ekonomik sıkıntı yaşayan ve iş yerini kapatmak zorunda kalan esnaf için İzmir Kahveciler Odası’nı ziyaret etti. Karabağlar İlçe Örgütü esnafın yanında olduklarının mesajını verdi. 

SALGINI BERABER ATLATACAĞIZ!
Yapılan ziyarette esnafa verilen destekleri aktaran İzmir Kahveciler Odası Başkanı Hakkı, “Kovid-19 salgını ülkemizde 11 Mart'ta görülmeye başladı. O tarihten itibaren odamıza bağlı tüm esnaf kardeşlerimize hijyen eğitimi ve hijyen desteği vermeye başladık. Konak ilçesinde bin beş yüze yakın kayıtlı üyemiz var. Karabağlar ilçesinde ise 250 kahvehane, oyun salonları ve 35 esnafımız odamıza kayıtlı. İzmir Kahveciler Odası olarak belediyelerimizin yardımlarını göz ardı edemeyiz. Bayraklı Belediyesi 250 TL’lik Migros kart yardımı, Çiğli Belediyesi 1000 TL’lik nakit destek yardımlarında bulunmuştur. Kredi hibe destekleri 30 Mart’a kadar uzatıldı. Salgın süreci boyunca tüm esnaflarımıza desteklerimiz sürecek ve bu salgını hep birlikte tedbirlere uyarak atlatacağız” açıklamasını yaptı.

KOMİSYONDAN BAKANLIK’A RAPOR
Ziyarette bir diğer gündem ise esnaf pandemi, destek ödemelerinin her esnafa ulaşmadığı idi. Esnaf komisyonunda Sorumlu Yönetici Başar Sözbir, Komisyon Başkanı Ahmet Arık ile komisyon yöneticileri ise iki bölgede yerinde esnaf görüşmelerinde, esnaf pandemi destek ödemesinin birçok esnafın alamadığını rapor halinde ticaret bakanlığına göndereceklerini dile getirdiler.
 

 

karabağlar ilçe örgütü izmir kahveciler odası ziyaret