Karaburun'da CHP İlçe Örgütü Esnafla Bayramlaştı

TAKİP ET

CHP Karaburun İlçe Örgütü ilçedeki esnafı tek tek dolaşıp çiçek vererek bayramını kutladı. İlçe Başkanı Bülent Çumçum, 'Nasıl bir Karaburun istiyorsunuz? diye esnafımıza sorduk ve tüm dilek ve istekleri not ettik. Gelecek bayramlarda halkımızın isteklerini yerine getirmiş bir şekilde onlarlar bayramlaşmayı hedefliyoruz' dedi.

Karaburun ve Mordoğan’da işletmesi olan esnaf kırmızı güllerle bayramı karşıladı. CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum’un önderliğinde ellerine çiçek demetlerini alan ilçe örgütü tüm esnafı dolaştı ve bayram kutlaması gerçekleştirdi. Esnafın dert ve sorunlarının dinlendiği bayram ziyaretinde esnafa daha güzel bir Karaburun için neler istediği soruldu. Güzel fikirlerin ortaya çıktığı sohbetlerde dilek ve istekler tek tek not edildi.

ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLDÜ

İlçe Başkanı Bülent Çumçum, gelecek bayramlarda bu isteklerin yerine getirildiği, daha güzel, daha temiz, esnafın yüzünün güldüğü bir Karaburun’da ‘bayram’ gibi bayramlar geçirmeyi hedefliyoruz. Havasıyla, doğasıyla, deniziyle daha güzel, daha yeşil, daha temiz ve yaşamak için arzu edilen bir Karaburun için görüş ve önerileri aldık, bilgi paylaşımında bulunduk. İlçe örgütü olarak ellerimizde çiçeklerle bayram ziyareti yaptığımız, isteğini not ettiğimiz esnafımızın yüzünün güldüğünü gördük. Onların kalıcı olarak güzünü güldürecek önlemlerin alınması için de çalışacağız” diye konuştu.

KARABURUN’U DÜNYA TANIYACAK

Yaz aylarında işleri açılan ancak ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren esnafın her zaman yanında olduklarına dikkat çeken İlçe Başkanı Çumçum, şunları söyledi: “Zaten ekonomik bir sıkıntı içinde boğuşan ve sadece yaz aylarında iş yapabilen Karaburun esnafımızın işlerini kolaylaştırmak için atacağımız her adım çok değerli olacaktır. Karaburun çok özel bir bölge, bölgemize uygun projelerle burayı dünyanın tanıdığı bir ekolojik sahil kenti yapmak mümkün. Kısıtlı turizm imkanlarıyla müşteri bağlamaya çalışan esnafımızın da müşteri kalitesini artıracak, kısa sezona rağmen daha çok para kazanacağı projeleri Karaburun’da hayata geçirmek gerekiyor. Esnafımızın desteğiyle Karaburun’un doğasını bozmadan çok daha kaliteli turizm faaliyetleri ve projelerimizi esnafımızın bugünkü istekleriyle birlikte biz örgüt olarak gerekli birimlere ileteceğiz ve bu işin takipçisi olacağız.”
 

chp chp karaburun karaburun bülent çumçum