Kılıçdaroğlu görüşmüştü, Büyükşehir o yurtlara destek için düğmeye bastı!

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediyesi, özel öğrenci yurtlarından 2021 yılı boyunca evsel katı atık transfer ve bertaraf bedellerinin alınmaması amacıyla çalışma hazırladı. Geçtiğimiz Mart ayında Kılıçdaroğlu İzmir'e gelmiş ve özel yurt işletmecileriyle toplantı yapmıştı. Yurt işletmecileri sıkıntılarını CHP Lideri'ne iletmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mart ayında İzmir’de gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında özel yurt işletmecilerinin temsilcileriyle yaptığı toplantı sonrasında önemli bir gelişme yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, özel öğrenci yurtlarından 2021 yılı boyunca evsel katı atık transfer ve bertaraf bedellerinin alınmaması amacıyla çalışma hazırladı.
Öneri meclis gündeminde kendine yer bulurken gerçekleşecek oylama sonrasında karar haline gelmesi bekleniyor. İşte o önerge: Dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronovirüs (Covid-19) Küresel Salgını nedeniyle etkilenen özel öğrenci yurtlarından 2021 yılının Nisan ayından 2021 yılının sonuna kadar Evsel Katı Atık Transfer ve Bertaraf Bedellerinin alınmaması hususunun görüşülmesi.  

 

kılıçdaroğlu büyükşehir yurt destek