Beklenen görüşme sona erdi! Kılıçdaroğlu'ndan İnce açıklaması

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ziyarette bulundu. 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Memleket Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

İnce, Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinin önünde karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından iki lider açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN AÇIKLAMA
Görüşme sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlik yaşanan sorunlarla ilgili hazırladığımız kanun teklifiyle ilgili bilgi de verdik. Biz Halil İbrahim sofrasını da büyütmek istiyoruz. Yaşanan sorunları istişare ettik” dedi.

İNCE'DEN AÇIKLAMA
İttifaklar olmalı ancak ilkeler etrafında olmalı. Biz Atatürk'ü tartışmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız. Asla geri adım atmayız. Sığınmacıların gönderilmesi konusunda çok kararlıyız. Bu duruştan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında aslı taviz vermeyiz. Bu Erdoğan gitmelidir. Kibirlidir, akla, bilime, hukuka inanmamaktadır. 5 dakika dahi bu memleketi yönetmemelidir.