Kılıçdaroğlu İzmir'e geliyor... Programın detayları belli oldu

TAKİP ET

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e yapacağı ziyaretin programı netleşti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ilk olarak Narlıdere Metrosu İnşaatını yerinde inceleyecek ardından Uğur Mumcu Arabalı Vapuruyla Bostanlı'ya geçecek. Çiğli Tramvayı temel atma törenine katılacak. Son olarak ise Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret edeceği programında belirtiliyor.

İZMİR GÜNDEMİ-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e yapacağı ziyaretin ayrıntıları belli oldu. Kente bugün gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketinin etkilerini yerinde inceleyecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun programı ise şöyle; 
Kılıçdaroğlu, yarın ise saat 10.45'te Narlıdere Metrosu İnşaatı'nı yerinde inceleyecek ardından Balçova durağından çıkış yapacak. 11.30'da ise Uğur Mumcu Arabalı Vapuruyla Bostanlı'ya geçecek. Saat 12.00'da Çiğli Tramvayı Temel Atma Töreni'ne katılacak olan Kılıçdaroğlu, 13.30'da ise Karşıyaka'ya hareket edip Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret edecek. 

 

chp kemal kılıçdaroğlu izmir ziyaret çiğli tramvayı