Kılıçdaroğlu'ndan 'Flamingo' mesajları

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli'de bulunan flamingolara sahip çıkılması çağrısında bulundu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ise görüntüleri 'Sayın Genel Başkanımız, Çiğlimizin doğal güzelliklerine sahip çıkma mücadelemize destek verdi' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli’nin Çamaltı Tuzlası’ndaki doğal alanda, Kuş Cenneti’nde yaşayan flamingolara sahip çıkılması çağrısında bulundu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bu çağrıyı sosyal medya hesabından “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğlimizin doğal güzelliklerine sahip çıkma mücadelemize destek verdi. Yalnızca Çiğlimizin değil ülkemizin bütün güzelliklerini birlikte koruyacağız” notuyla paylaştı. 

FLAMİNGOLARI YAŞATMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Kılıçdaroğlu, Çiğli’deki doğal güzelliklere sahip çıkma çağrısı yapan videoda şu sözleri kullandı: “Büyük bir metropolde flamingolarla beraber yaşamak... Olağanüstü güzel bir olay. Çiğli’yi denizle buluşturan flamingoları yaşatmak hepimizin ortak görevi. Çünkü; bu dünya sadece bize ait değil, bizimle beraber yaşayan bütün canlılara ait. Ve biz bu canlıların tümüne sahip çıkmak zorundayız.”

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Utku Gümrükçü Çiğli