Kılıçdaroğlu Karabağlar'dan gençlere seslendi: 'Güzel günler göreceğiz'

TAKİP ET

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir'de bugün yoğun bir programa imza atıyor. Karabağlar'da mobilyacı esnafıyla buluşmayla başlayan Kılıçdaroğlu yine aynı ilçede açılışlarla devam edecek

İZMİR GÜNDEMİ- CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’de bugün yoğun bir programa imza atıyor. Karabağlar’da mobilyacı esnafıyla buluşmayla başlayan Kılıçdaroğlu yine aynı ilçede programına açılışla devam etti. 

Toplu açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı ve temeli atılan projeler arasında Yıldız Kenter Kültür Merkezi, Nasrettin Hoca Çocuk ve Bilim Kültür Merkezi, Mobilya Akademi, Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi ve Özdemir Sabancı Parkı yer alıyor.


GENÇLERE SESLENDİ
Törende gençleri selamlayarak sözlerine başlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Gençler hiç meraklanmayın. Türkiye’nin kaderini sizler belirleyeceksiniz, az kaldı sandığa gideceksiniz. 6 milyon 300 bin genç dünya siyaset tarihine önemli bir belge bırakacak. Sizin oylarınızla harami saltanatı son bulacak” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlarımız hizmet ederken biliyorum ki engelleniyorlar. Ama onlara şunu söyledim. Sakın şikayet etmeyeceksiniz! Tüm engelleri aşıp İzmirlilere hizmet edeceksiniz. açılışı yapılan her bir yapının altında kaça mal olduğu yazılı, harcanan her kuruşun hesabını millete veriyorlar. Sizin paranızı kamu harcar ama aynı kamunun millete hesap vermesi gerekir. Az kaldı dedim, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yoktur” ifadelerini kullandı.

HORON GİBİ KENETLENECEĞİZ!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, “Bu merkez Karabağlar Belediyesi ile ne ilk ne de son projemiz olacak. 3 bin seyirci kapasiteli stat, açık ve kapalı spor alanları, yeşil alanlar tesis içerisinde yer alacak. En geç iki yıl içerisinde tamamlayacağız. Gençler bu ülke sizin yurdunuz şehrinizin de ülkenizin de dünyamızın da sizlerin emaneti olduğunun bilincindeyiz. Her adımımızı atarak can kulağıyla sizi dinliyorum. Fikir ve beklentilerinizden ilham alıyorum. Türkiye ve dünya zor günlerden geçiyor. Ekonomik kriz ve küresel ilkim krizi... Tüm bunların nedeni birilerinin haramilik yapması... Çalması... Bu adaletsizlik karşısında yan yana durmak yeterli değil. Birbirimize bir horon gibi kenetleneceğiz” dedi.