Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı için o isimlere görev!

TAKİP ET

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Lider ve 2 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İzmirliler ile buluşması planlanıyor.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ-14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin saha çalışmaları devam ediyor. Millet İttifakı’nın liderlerinin İzmir’e geleceği tarih henüz netleşmezsek 30 Nisan ve 6 Mayıs tarihleri öne çıkıyor.

KILIÇDAROĞLU İZMİR'E GELİYOR!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen geçtiğimiz il yönetim kurulu toplantısında, 13. Cumhurbaşkanı Adayı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel  Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 14 Mayıs seçimleri öncesinde İzmirliler ile büyük bir miting yapması planlandığı bilinmekte.

İKİ TARİH ÖNE ÇIKTI!

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmirlilerle buluşacağı miting, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yapılacağı bilinirken, yapılacağı tarih 6 lider ve iki büyükşehir belediye başkanının ya 30 Nisan Pazar günü ya da 6 Mayıs Pazar günü İzmir'de olması bekleniyor.

 O İSİMLERE YENİ GÖREV!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde yapılan yönetim kurulu toplantısında, gerçekleştirilecek olan bu miting için yönetim içinden Görkem Duman, Polat Manduz, Orhan Polat'tan oluşan bir komisyonun kuruldu. Kurulan bu komisyon mitingin planlanmasında, yürütülecek çalışmalardan sorumlu olacak.  Aynı zamanda bu süreçte kurulan komisyon ile eşzamanlı bir şekilde profesyonel bir ekip desteği de alınacağı belirtildi.

kemal kılıçdaroğlu meral akşener altılı masa izmir miting millet ittifakı