Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı iptal edildi!

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de gerçekleştireceği Narlıdere Metro hattının deneme sürüşü programı iptal edildi .

İZMİR GÜNDEMİ- İzmir Narlıdere Metro hattının çalışma sürecinin sonuna gelindi. Üçkuyular Narlıdere metro hattının çalışmalarının bittiği ve ray sistemi tamamlandığı için deneme sürüşünün gerçekleştirileceği tarih 10 Mayıs olarak netleşti. 

Narlıdere metro hattının deneme sürüşüne katılım sağlayacak olan Millet İttifakı'nın 13.Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Narlıdere metro hattının deneme sürüşü programının iptal edilme sebebi henüz açıklanmadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bizzat yapacağı planlanan test sürüşünün ardından ise CHP Lideri Aydın’da gerçekleştirecek olduğu mitinginde iptal edildiği öğrenildi .

Narlıdere Metro hattının deneme sürüşü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından gerçekleştirilecek olup deneme sürüşüne basın mensupları da eşlik edecektir

kemal kılıçdaroğlu