Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programdaki eyleme ilişkin 40 partili hakkında ihraç istemi!

TAKİP ET

Büyükşehir'in Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Halk Konut Projesi'nin ilk ayağı olan Dilber Apartmanı temel atma töreninde yaşanan eylem ve arbedenin yankıları sürüyor. CHP Çiğli İlçe Başkanlığı savunmaları alıp görüntüleri incelediği disiplin soruşturması sürecini 40 parti üyesini kesin ihraç istemiyle İl Başkanlığı'na sevk ederek tamamladı. İl Yönetimi dosyayı inceleyerek İl Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceğine karar verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Konut Projesi'nin ilk ayağı olan Dilber Apartmanı temel atma töreninde yaşanan eylem ve arbedenin yankıları sürüyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törende Çiğli Belediyesi'nin iştiraki ÇİBEL A.Ş. işçilerinin yaptığı eylem ve tören sonunda yaşanan kısa süreli gerginlik gündem olmuştu.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek üzüntülerini belirttiği, arbedede yer alan partililer için de disiplin süreci başlatılmıştı. 

40 PARTİLİ İÇİN KESİN İHRAÇ İSTEMİ! 

CHP Çiğli Yönetimi disiplin soruşturması sürecinde savunmaları alarak eylem ve arbedeyle ilgili görüntüleri de tek tek inceledi ve karara vardı. Buna göre CHP Çiğli İlçe Başkanlığı eylem ve arbedeye karışan 40 parti üyesini kesin ihraç istemiyle İl Başkanlığı'na sevk etti. 

CHP İzmir’de Şenol Aslanoğlu’nun il başkanlığı görevine atanması sonrası yaşanan değişikliğin ardından oluşan yeni yönetimin inceleyeceği ilk disiplin dosyası bu olacak. İl Yönetimi 40 partili hakkında ihraç istemini inceleyerek dosyanın İl Disiplin Kurulu'na sevk edilip edilmeyeceğine karar verecek. 

chp kemal kılıçdaroğlu izmir