Konak'ta Gruşçu'dan kongre öncesi centilmenlik mesajı

TAKİP ET

Gün içerisinde CHP Konak İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayacağı tarihi duyuran CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, erteleme kararı aldığını açıkladı.

Gün içerisinde CHP Konak İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayacağı tarihi duyuran CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, erteleme kararı aldığını açıkladı. Bu erteleme kararında ilginç bir gerekçesi vardı.
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de delege seçimlerini tamamlamasının hemen ardından hararetli bir kongre sürecine girdi. Demokratik bir ortamda geçmesi için çaba sarf eden CHP’liler, seçim sonuçlarının iktidar yolunda ilerleyen partileri için hayırlı olmasını ümit ediyor.

Adaylar yeni yeni açıklanırken mevcut ilçe başkanlarından bazıları da yeniden aday olacağını duyuruyor. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da yeniden ilçe başkanlığına talip olduğunu açıklayacaktı. Fakat Başkan Gruşçu, gün içerisinde duyurduğu toplantı davetini erteleyeceğini duyurarak şu açıklamada bulundu:

ÖNEMLİ DUYURU
Kıymetli basın emekçisi dostlar,
Uğruna mücadele ettiğimiz ve inandığımız demokraside, parti içi tatlı yarışta tüm aday arkadaşlarımızın kendilerini rahat ifade edebilmeleri için fırsat yaratma anlayışındayız.
Dostluk ve barışı devam ettirme çabamızla 14 Aralık saat 13:00’te ilçe binamızda olması planlanan adaylık açıklamamızı ertelediğimi bilginize sunarım.
Gün ve saati yine buradan sizinle paylaşacağım.
Kolaylıklar dilerim. İyi çalışmalar.
Çağrı Gruşçu”
 

konak gruşçu