Konak'ta İZBAŞ için " Sermaye artırımı" kararı

TAKİP ET

Konak Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya şehir dışında olan  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un yokluğunda Grup Başkanvekili Mahmut Esat Aslan başkanlık yaptı. 

Aylin Bayram/ İzmir Gündemi- Konak Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclisinin ikinci oturumu tamamlandı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yokluğunda sakin geçen meclis oturumuna Grup Başkanvekili Mahmut Esat Aslan başkanlık yaptı. Meclis oturumuna Konak Belediyesi’nin ortak olduğu İZBAŞ İlçe Belediyeleri Turizm Gıda Rek. Yay. Yemek Akaryakıt İnş. San. ve Tic.A.Ş. için 10 bin 682 lira 75 kuruş  sermaye artırımı kararı alındı. 

İLK OTURUMDA TARTIŞILMIŞTI
Konak Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumunda gündeme getirilen ve üzerine büyük tartışmaların yaşandığı Hasan Özdemir mahallesinde bulunan Belediyemiz Eşrefpaşa Spor Tesisleri’ne “Şehit Mustafa Muhammed Ak’ın adının verilmesi konusu ikinci oturumda da gündemdeydi.

İlk oturumda AKP Meclis Grup Başkanvekili İsmail Özen’in, bir şehidin parka isminin verilmesi konusunda neden yavaş davranıldığını sorarak, "Benim merak ettiğim 2 konu var. Bunlardan biri bir şehidimizin, bir parka isminin verilmesi. Bu neden ileri atılıyor? İkincisi ise parkın bakım ve onarımının maddede geçmesinden dolayı bütçe komisyonuna gönderilmeli" dediği gündem maddesi bugün komisyonlardan gelen şekliyle oylandı.

Oylama sonucunda oy birliği ile Hasan Özdemir mahallesinde bulunan Belediyemiz Eşrefpaşa Spor Tesisleri ile yanında bulunan parkın bakım ve onarımının yapılarak hizmete sunulması ve park isminin “Şehit Mustafa Muhammed Ak” olarak verilmesine karar verildi.

İlk Meclis’te konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulvi Puğ ise bazı konularda hassas davranılması gerektiğini belirtmiş ve  "Terör propagandası olmaması için hassas davranmaya çalışıyoruz ancak eğer bu konuda böyle bir talep geldiyse hemen pazartesi günü toplanarak en kısa süre içinde bu konu hakkında karar vereceğiz" diye konuşmuştu.

 

konak meclis sermaye abdül batur