KOSBİ Ana Konusu Teknoloji Olan İEF'de

TAKİP ET

Ana temanın 'teknoloji' olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı'na her yıl olduğu gibi bu yıl da Ege Bölgesi Sanayi Odası ana standında katılan İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, (KOSBİ) fuar ziyaretçilerine bölgeyi tanıtıyor. Ziyaretçilere tanıtım kitapçığı, broşür ve dergi hediye eden KOSBİ, hem halka hem de yatırımcılara bölge hakkında bilgi veriyor.

EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım başta olmak üzere pek çok iş insanının da ziyaret ettiği standda, misafirleri KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk ağırladı.
Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, teknoloji konulu bir fuara katılım gösteren KOSBİ’nin bu alanda yaptığı çalışmalar ve KOSBİ’de faaliyet gösteren üye firmaların teknoloji alanında yaptığı yatırımlar hakkında bilgi aldı.
KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, KOSBİ olarak 500’ün üzerindeki üye firmaya hizmet sunduklarını ve bu anlamda Türkiye’nin en önemli Organize Sanayi Bölgelerinin başında geldiklerini belirterek “Kendimizi geliştirmek, daha fazla yatırımcıya ulaşmak için İzmir Enternasyonal Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu sene de büyük bir şevkle katılıyoruz” dedi.

KATMA DEĞERLİ ÜRETİM İÇİN TEKNOLOJİ

Teknoloji ana konusu olan bir fuarda EBSO genel standı altında bulunmanın özellikle teknoloji alanında yatırım yapan ve hizmet sunan firmalara ulaşmak ve onlara KOSBİ’nin imkanlarını birinci ağızdan anlatmanın son derece değerli olduğunu ifade eden Porsuk, “Burada bir kazan kazan durumu mevcut. Hem biz kendi üye firmalarımıza verdiğimiz hizmetler için yeni teknolojiler anlamında bu fuardan faydalanıyoruz hem de buradaki katılımcı firmalara kendi OSB’miz hakkında bilgilendirme yapabiliyoruz. Katma değerli üretimin önemi ortada, bu anlamda hem yatırım hem katma değerli üretimin olmazsa olmazı teknoloji konusuyla ön plana çıkmış bu fuarda bulunmaktan mutluyuz” diye konuştu.
İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz da KOSBİ standını ziyaret ederek başarılar diledi. 
 

kosbİ kosbi ebso izmir fuarı teknoloji