Köseoğlu: 2023 yılının sonunda Körfez'de yüzeceğiz!

TAKİP ET

Körfezde yüzmek için tarih veren İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu,'Biz 2023 yılının sonunda bu Körfez'de yüzeceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Gündemimizde artık koku yok. Gündemimizde yeni çevre projeleri var.' dedi.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nin 600 milyon lira yatırımla hayata geçirilen 4. Faz projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.


Tören sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ile birlikte Körfez’de ki kokunun kaynağına giderek incelemelerde bulundu.

2023 YILININ SONUNDA KÖRFEZ’DE YÜZECEĞİZ

Körfez’de yüzmek için tarih veren İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “Biz 2023 yılının sonunda bu Körfez’de yüzeceğiz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Yaşayan Körfez'e bilimsel çalışıyoruz. Teknik bir kurumuz. Bilimsel veriler ışığında teknik çözümler üretiyoruz. Bu teknik çözümler sonucunda da biz kararını vermişiz. Gündemimizde artık koku yok. Gündemimizde yeni çevre projeleri var. Geri dönüşüm var. Çamurun yakılması ve enerjiye dönüştürülmesi var. İzmir’in gündeminde artık koku yok” dedi

izmir büyükşehir belediyesi tunç soyer