Küçük Ayda'nın babasından depremden sonra yapılan zamlara sitem: Bu utanç İzmir'in!

TAKİP ET

İzmir depreminde enkaz altından 91 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Ayda'nın babası Uğur Gezgin, 'İzmir'de ev fiyatları çok yükseldi, ev bulmak çok zor. Yeni bir düzene geçmeye çalışıyoruz ama ev fiyatları depremden sonra iki katına çıkmış durumda. Anormal bir artış var' dedi.

İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve geçen 7 Kasım Cumartesi taburcu edilen 3 yaşındaki Ayda Gezgin’in babası İzmir’de artan konut fiyatlarına tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir’in canlı yayınına konuk olan Minik Ayda’nın babası Uğur Gezgin, “İzmir’de ev fiyatları çok yükseldi, ev bulmak çok zor. Yeni bir düzene geçmeye çalışıyoruz ama ev fiyatları depremden sonra iki katına çıkmış durumda. Anormal bir artış var. Bizim ruh sağlığı açısından oğlum, kızım ve benim bir tedaviye başlamam gerekiyor.

Tedavilerimize başlamak için de bir an önce yerleşik bir düzene geçmemiz gerekiyor. Yeni hayatımıza başlamamız gerekiyor. 1989 yılından beri Bornova’da yaşıyorum ve bölgedeki ev fiyatlarını biliyorum.

Fiyatlardaki artışın sebebi fırsatçılık mıdır, kur artışı mıdır bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor. Ev kiraları ve ev fiyatları çok yüksek” dedi.


 

izmir deprem ayda gezgin babası uğur gezgin sitem zam ev düzen