Kulis Haber/ CHP İzmir'de dikkat çeken buluşma!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü'nde hareketli günler yaşanıyor. Aralarında eski ilçe başkanlarının da yer aldığı 40'a yakın kişi bugün Sarnıç'ta kahvaltıda buluştu.

İZMİR GÜNDEMİ/ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü’nde hareketli günler yaşanıyor. Aralarında eski ilçe başkanlarının da yer aldığı 40’a yakın kişi bugün Sarnıç’ta kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda mevcut il yönetimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu kulislere yansıdı.

Kahvaltıda birçok eski ilçe başkanı söz alarak değerlendirmelerde bulundu. Urla, Torbalı ve Menemen’de yaşanan süreç konuşulduğu ve il yönetiminin performansının değerlendirildiği kaydedildi. Toplantıların belirli periyotlarla tekrarlanması üzerine karar alındığı belirtildi. 

Katılanlar arasında Altan İnanç, İsmail Hakkı Şener Dikili, Bülent Çumçum, Şakir Başak, Fatma Doğru, Ali İhsan Yıldız, Orhan Polat, Yusuf Baratalı, Behzat Aydilek, Enver Dündar, Barış Erel, Osman Peri, Savaş Akıncı, Aytekin Tunus gibi isimleri yer aldı. 

Kahvaltıdaki buluşmanın ardından yapılan açıklama ise şöyle; 

CHP’de 2011 ile 2016 yılları arasında görev yapan ve şu anda aktif görevi olmayan önceki dönem İlçe Başkanları ve İl Yöneticileri geniş katılımlı kahvaltıda buluştu.
Örgüt içinde barışın ve sevginin ön planda olması gereğinin öne çıktığı kahvaltıda; örgütsel sorunları ve kaybedilen belediyelerle ilgili süreçler konuşuldu.

Özellikle Danışma Kurulu toplantılarının yapılması ve bundan sonraki tüm aday belirleme süreçlerinde örgütün iradesine başvurulması gerekliliğinin vurgulandığı konuşmalarda, kongre takviminin normal sürecinde işletilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.
Pandemi süreciyle uzun süredir bir araya gelinememesi sebebiyle bu kahvaltı bir hasret giderme vesilesi oldu.

Geçmişte farklı görevler üstlenmiş üyelerin bir arada olduğu kahvaltıda toplantıların genişletilerek tekrarlanması kararlaştırıldı.

chp chp izmir chp eski dönem ilçe başkanları