Levent Piriştina'dan Başkan Soyer'e 'Heykel' teşekkürü

TAKİP ET

'Efsane Başkan' Ahmet Piriştina için düzenlenen yarışma hakkında açıklama yapan eski Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 'Tüm aile olarak heyecanla bekliyoruz, bunu düşünüpte hayata geçirenlere teşekkür ediyoruz' dedi.

Aylin BAYRAM/ İZMİR GÜNDEMİ-İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Efsane Başkan’ Ahmet Piriştina için heykel yarışması düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından duyurulan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaşan merhum Başkan Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina bu yarışmanın ailecek onları mutlu ettiğini ve belirleniş yönteminin Ahmet Piriştina’nın karakterine ve yönetim anlayışına çok uygun olduğunu dile getirdi.  
 
Tüm aile olarak heyecanla bekliyoruz
Merhum Başkan Ahmet Piriştina için heykel yarışması düzenlenmesini heyecanla karşılayan oğlu Levent Piriştina, yarışma ile karar alınacak olmasının çok uygun ve anlamlı olduğunu söyledi. Piriştina “Biz de çok heyecanlandık ve çok mutlu olduk. Hatta yarışma başlamadan önce Tunç Soyer paylaşmıştı, böyle bir şey düşünüyorum, bu kente çok yakışacağına inanıyorum demişti. Biz de heyecanla bekliyorduk. Startı verdiler. Bir de belirleniş yöntemi de Ahmet Piriştina’nın karakterine ve yönetim anlayışına çok uygun. Böyle geniş katılımlı bir yarışmayla oluyor olması, öyle bir karar alınacak olması da ona çok uygun olduğu için tabi ayrı bir anlamlı. Tüm aile olarak heyecanla bekliyoruz. Bunu düşünüpte hayata geçirenlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 

izmir büyükşehir belediyesi ahmet piriştina heykel yarışması tunç soyer levent priştina eski buca belediye başkanı