Magazin dünyası karıştıran kare... Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun yanındaki kadın kim

TAKİP ET

Birçok kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun yeni fotoğrafı magazin dünyasını karıştırdı. İddiaya göre Kadir Doğulu fotoğraftaki gizemli kadınla imam nikahı kıydı ve onunla yaşıyor.

Neslihan Atagül ile dillere destan bir düğün ile evlenen oyuncu Kadir Doğulu'nun gece hayatı yine olay oldu. Yeni iddiaya göre Kadir Doğulu fotoğrafları sosyal medyaya sızan kadın ile imam nikahı kıydı ve birlikte yaşıyor. 

Neslihan Atagül'den ise iddiaların ardından herhangi bir açıklama gelmedi. Magazin programı 2. Sayfa mercek altına aldığı oyuncu çiftin evliliği ile ilgili birçok iddiada bulundu.

Uzun süre konuşulacağa benzeyen iddialar arasında eğlence ortamlarında sarmaş dolaş görüntüler veren Kadir Doğulu uzun zamandır baş harfi 'S' olan bir kadınla birlikte yaşadığı, aynı kadına imam nikahı kıydığı hatta evlenmek için ailesinden istemek için girişimde bulunduğu yer alıyor.

Sosyal medya kullanıcıları Doğulu'nun yanındaki kadının sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci olduğunu iddia edince Ciğerci'den jet hızı açıklama geldi. 

Ciğerci "Evet benziyor ama değilim vallahi bak evden çıkmadım daha. Baş harfi S demişler dml'lerimde şov var. Yine suçsuzum" dedi.

YENİ KARE 'ALDATMADIM' VİDEOSUNU AKLA GETİRDİ 

Kadir Doğulu'nun iki yıl önce bir canlı yayında yaptığı ihanet itirafı önceki günkü görüntüler sonrası yeniden gündeme geldi. "Hiç bir kadını aldattınız mı?" sorusuna cevap veren Doğulu, "Evet, kız arkadaşımı aldattım. Ama o zaman da kendimi aldattım, kız arkadaşımı aldatmadım" demişti.

 

 

Odatv.com