MasterChef'te haftanın ilk takım oyununu kim kazandı?

TAKİP ET

MasterChef yarışmasında haftanın ilk takım mücadelesi gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım, kaptanları Burak Kaya ve Ayaz önderliğinde tezgah başına geçti. Dolmalar teması ile mutfakta yarışan isimler, haftnaın ilk takım oyununu düello şeklinde yaptı. Ardından kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarının ilgi ile takip edilen yarışmalarından MasterChef 2022'de dolmalar konusu işlendi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, eleme potasına girmemek için performans sergiledi. Kıran kırana yarış sonunda kazanan mavi takım oldu ve kırmızı takım da bireysel dokunulmazlık için ikinci oyuna çıktı. İşte, 11 Ekim MasterChef kazananı ve eleme adayları...

11 EKİM MASTERCHEF'TE HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Fenomen lezzet yarışmasında haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. Oyun düello şeklinde yapıldı. Kaptanlar Burak Kaya ve Ayaz, reçeteleri takımlarına dağıttı. Düelloda yarışmacılar 7 farklı dolma yaptı. Dolmalar:

Kaburga dolması
Mumbar dolma
Kavun dolması
Karışık kuru dolma
Bıldırcın dolması
Biber dolması
Kabak dolması

Büşra ve Metin'e Somer Şef'ten övgü; 'Ne zaman bir araya gelseniz bize işimizi yaptırıyorsunuz.' ifadelerini kullanarak sadece tabaktaki detayları konuştuklarını başarılı yemekler çıkardıklarını belirtti.

MasterChef jürisi tabakların değerlendirmesini yaptı ve açık ara mavi takım oyunun kazananı oldu. Diğer yandan da mumbar dolması çıkmadığı için değerlendirmeye alınmadı.

ŞEFLERİN ÇOCUKLUK YEMEKLERİ KAZANANI BELİRLEDİ 

Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Yarışmacılar önünde yer alan üç şefin de yemeklerinin olduğu söylenen kutulardan MasterChef jüri üyelerinin çocukluk fotoğrafları çıktı. Jüri yarışmacılardan, seçtikleri kutudan çıkan şefin küçükken en sevdiği hamur işi yemeği yapmalarını istedi.

MİLLİYET

MasterChef eleme oyunu