İYİ Partili Ebubekir Çelik'e ödül

TAKİP ET

Bayraklı Mavi Ege Derneği'nin düzenlediği gecede plaket alan İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkan Danışmanı ve iş insanı Ebu Bekir Çelik, "Ekonomik koşulların her geçen gün ağırlaştığı bir ortamda böyle bir organizasyonla güzel vakit geçirdik. Umarım daha aydınlık yarınlarda yine hep birlikte böyle omuz omuza yer alırız. STK'ların her zaman desteklenmesi taraftarıyım." açıklamasını yaptı.

Aylin Bayram Uyğur- İZMİR GÜNDEMİ/Bayraklı Mavi Ege Derneği’nin düzenlediği geleneksel kupa töreninde plaket alan İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkan Danışmanı ve iş insanı Ebu Bekir Çelik, aldığı ödülü değerlendirdi. Plaket alan Çelik, “Derneğin plaketle onurlandırması beni çok mutlu etti. Ben her zaman STK’ların yanında olan ve destek vermeye çalışan bir iş insanıyım. Katılımcılarla birlikte güzel bir gece geçirdik. Bana bu plaketi layık gören Bayraklı Mavi Ege Derneği'ne de teşekkür ediyorum. Birçok dernekle birlikte çalışmalar yürütüyorum” dedi.

'HEP DESTEK TAM DESTEK'

STK'ların her zaman desteklenmesi gerektiğini açıklayan Çelik, "Ekonomik koşulların her geçen gün ağırlaştığı bir ortamda böyle bir organizasyonla güzel vakit geçirdik. Umarım daha aydınlık yarınlarda yine hep birlikte böyle omuz omuza yer alırız. STK’ların her zaman desteklenmesi taraftarıyım. Her zaman söylendiği gibi ‘tam destek, hep destek’. Bende her zaman bunu ilke edinmişimdir. Bu plaket benim için büyük bir anlam taşıyor. Aynı zamanda gelen tepkiler de çok güzeldi. Herkesin bir arada olduğu keyifli bir geceydi. Yaklaşan seçimler öncesi umut olan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e ve İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'na da yol arkadaşlığımız için teşekkür ediyorum" dedi.

Mavi Ege Derneği Başkanı Burhan Aydar ise, "Etkinliğimize katılarak değer veren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. İş insanı Sayın Ebubekir Çelik'e verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca İYİ Parti  Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ve yönetimine de verdikleri destek için teşekkür ediyorum.

Ebubekir Çelik İYi Parti Bayraklı İlçe Başkanı İYİ Parti Bayraklı Ebubekir Çelik İş adamı Ebubekir Çelik